I tako jutro krene loše..vrlo..još na putu na posao..pa čak i doma nekakva misao "kako mi se nejde na posao"..no krenuh i dođoh..
a kad mi u ured dođe ruski kolega i kaže: dođem ti u ured, imam nekaj za tebe.
ajde rekoh, tu sam..i tako ne prođe ni pet minuta i eto njega...vidi što sam donio..vidim..pa eto, to je poklon za tebe. ja pao na guzicu.
jer, priča je da sam prije neki dan razgovarao s njime, i kako znaju od ranije da sam modelar, on me tražio pomoć. i ja mu pokazao svoje modele, slike video, naš forum i tako pričali i pričali..pa kaže on: vidim da voliš avione, ovo meni stoji na balkonu, novo je, pričao curi o meni, kak imam super avione kak smo mi u HR veliko društvo modelara bla bla i veli tak ona nek mi ga pokloni..
i eto ga. moj novi mali žuti ljubimac. rekli bi mlađi brat od Wacoa..o kako me hoće žuto..valjda jel sam lud, ko će znati
YAK jel..pa nisam u ameriki da vozim neki F
i tak, kaj da vam velim..može ono kaj je on meni rekao: eto da ti ne bude dosadno u rusiji
pa kako stvari stoje i neće biti
pa da vas i upoznam s novim kanarincem
YAK 54[attach=1]
[attach=2]
wingspan:400mm
L:360mm
Flying weight:36-38g
Motor:micro coreles
Bat:3,7V 150mAh
dolazi u kutiji sa stanicom i dva propelera i baterijama. zanimljiv detalj je da nema punjača baterije već se ona utakne u stanicu koja napuni bateriju sa 4xAA baterije
neznam ni sam kaj da radim s njime..i kako da radim..to je brijem više za dvoranu jer sama pomisao da ga dignem u zrak u ovom vjetrovitom gradu je skoro pa suluda..no žut sam, jel
kako god, zanimljiva igračkica koju ću provozat po ruskom nebu...no i počinje se od malih stvari kaj ne
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.