Odg: pomoć-helikopteri
Reply #13 –
da, to ti je taj heli.... samo eto, ekipa ti savjetuje da preskočiš FP helić, nešto što bi te naučilo raditi prstima sa ciklikom, jer kod CP helića je to jako osjetljiva priča.... e sad ak hoces jos malo letuckat uzmi si 4ch FP, naučit će te inicijalno letit sigurno..... ako ti je zelja se malo kvalitetnije igrat kupi radije stanicu. Juroxzg ti jako dobro piše, moj ti je savjet futaba T8FG, znam da izgleda skupo ali vrijedi svake lipe.... stanica ti je najbitnija i tu nikad ne sparaj!!! NIKAD!!! kaj se tiče fbl100 helića, bez ikakve ljutnje ikome, ali za start ti ga ne preporučam, vjerojatno bus ga zakucal na prvu jer je to jedan od najtežih helića kaj sam letio.... iako je jako izdržljiv (naravno ovisi u čijim je rukama)... što ti je helokopter veći, lakši je za vozit, pa je tako manji teže.... ako želiš raditi bilo kakve akrobacije i voziti po vani bez carape za vjetar, treba ti 6ch helicopter..... ako misliš da ce te zadovoljit letuckanje i još si nesiguran da li se mozes zarazit s tim, uzmi si neki FP i igraj se, samo znaj da svaki pad sa njim ti odgađa kupovinu pa za početak barem stanice.... ko god ti prvo preporuči stanicu, preporuča ti ju samo zato jer te zeli spasiti od nepotrebnog bacanja love jer teško da ćes moć prodat double horsea ili bilo koji drugi FP heli.... bilo kak bilo nadam se da ćes ipak prvo uzet stanicu, skinut si simulator, koji ce te opet naučit letit (pitaj Juru, njegov prvi let ikad sa CP helijem je prošao izvanredno, a učio je na simulatoru).
ovim putem pozdravljam i sve jalne forumaše.... valjda im je bed kaj nemaju takvu koordinaciju čevapčića na stanici pa pljuju sve kaj ima veze z helićima.....
dakle flyfreak123 zelim ti puno sreće u odluci i zapamti da je teško vratit uloženi novac..... stoga pametno, sretno i nadam se nagodinu na neakvoj livadi da se vidi kak si naučio letit preko sima kroz zimu...
sretno!!!