Znam pogledao sam neke. Idem u Munchen, Schladming,Salzburg za sad,a poslje pošaljem i ostale gradove.
U Minhenu sam zivio 39 godina, Modellbau Zimmermann je bilo nesto sto se rijetko sretne bilo gdje ali sve vecom orijentacijom na Internet kupovinu i oni kao mnogi su prosle godine zatvorili, u Minhenu imas dva Conrad-a, stari u centru grada i novi u blizini Olimpija Stadiona ali njih mozes zaboraviti,bezobrazno su skupi sto se Modelarstva tice dok za Elektroniku su dobri,veliki izbor za samograditelje.
ja bi ti preporucio da svratis na Modelarsko letiliste na Ingolstadter Str.oni su direktno iza Atomskog Instituta, tu mozes sresti Modelarski Krem Minhena,
jedina Trgovina koju ti mogu preporuciti je moga prastaroga prijatelja Modellbau Johann Hotzl - Wotan Str. 39, veoma dobro je snabdjeven uz pristojne cijene,
inace nista drugo,on je i sam veoma verzirani modelar i iza Tezge je prostorija u kojoj on i prijatelj grade modele,tu smo se okupljali Petkom poslije podne i do duboko u noc tefericili uz naravno modelarske teme,
rado cu ti dati Tel. moga Sina koji zivi u Minhenu i moze ti mnogo pomoci, zavisi koliko ces boraviti u Minhenu.
Pozz