ma to se na tom boeingu nekaj prebrikalo! pa ima 2 bms-a a svaki 2 kanala + temp. sonde tak da chisto sumljam da je do elektronike, prije da je neka od chelija bila oshtecena ili tak nekaj! e i btw tam su litij-ionske baterije, ne lipo!
LiPo baterija je isto ionska, pa čak i one LiFePO4 su isto'. Tim još i gore, razne tehnologije litijevih sekundarnih baterija imaju izgleda velike razlike i sa sigurnosnog gledišta; može se izgooglati nekih 20-30 vrsta Litij ionskih batki ovisno o kemijskom sastavu anode, cathode i elektrolita.
Ako pogledaš x-ray snimak spaljene baterije iz Bostona - hm, to mi toliko izgleda poznato (NTSB report!).
Istina, prepunjavao sam dok nisu otpizdile u vatru i dim, a navodi se da isto mogu izazavati i kratak spoj (nisam isprobao) ili bušenje - isprobao sam ima dima ali ne i vidljive vatre.
Ispada da je punjenje čačkanje mečke i sa najboljim punjačem: svi rade po sistemu CC do traženognapona i onda CV do neke minimalne struje kada je fertik: upravo određivanje prelaska iz jedne u drugu fazu predstavlja zaheb, jer ako se krivo 'izmjeri' napon, možeš balansirati do beskraja, sve će ćelije biti uredno prepunjene u jednakom omjerima, a to znači da će istovremeno kresnuti ! Ako bi se prvo jedna ubila, druge bi je slijedile nakon nekoliko sekundi, ali bolje jednu po jednu nego sve odjednom!
Na mom jubitu to se točno vidi, s time da je treća već raspadnuta i oglasila se samo sa jednim bop bez iskrenja.
E da, još jedna napomena za moj jubito: na snimci je kadica od vatrostalnog i debelog stakla, dno je armirano a sve je ojačano čelićnim okvirom, tek toliko da nekom ne padne na pamet 'biti moj sljedbenik' pa da dobije komadiće stakla u lice kada kresne.
Sa gornje strane je i otvor za izlazak plinova i dima.
Damir