Odg: Turnigy NanoTech Vs. Gens Ace
Reply #8 –
za sada koristio:
-nanotech 3s 2200mah-mrvicu se napuhnula..no satjero sam je u kut i morala je..dobro da je ziva..ocjenit je nemogu jer dok je trajala bila je recimo mrvicu slabija od rhino istih karakteristika..no drzala se dobro dok je nisam jel...nekih 6-8 minuta letenja sa svime..od zagija do dvomotorca twinstara
-rhino 3s 2150mah-njih sam po preporuci Damira uzeo od pocetka modelarstva..i kaj reci, zadovoljan dobivenim ulozenim..jednu sam zapiknuo u nasip i ceka da je pretvorim u 2s..jedna isto stjerana u kut i nekako napuhnuta..ostale normalne..a imam ih podosta jer su mi svi modeli do sada bili za 3s...ocjena i vise nego prolazna. u startu mrvicu skuplje od plavaca no daju i dobru rezu za modelara pocetnika koji zapravo ni nezna kaj i kako s baterijama. no daju nekih 6-9 minuta leta od pocetka pa do sada.i ne vidim neki zamor za sada..modeli kao i nanica..svi..
kako sam sada presao na veci model i na 4s, a kako sam vrlo lose prosao pokusavsi kupiti taj cuveni gens u toj cuvenoj 'rvatskoj prodavackoj mrezi, odlucio sam samoinicijativno i bez preporuke kupiti e-green baterije u švagiju. i kaj reci..nekoliko punjenja i sasvim ok a cijenom i ispod gensica i hiperiona..dokle neznam no nekako mi se cini da je puno buke oko baterija, no rezultati koliko cujem od kolega su umalo pa isti i kod onih jeftilena i kod razvikanih. a i vidio sam i razvikane napuhnute i razvaljene ili su otkazale poslusnost ama bas isto kao i jeftileni.
no u svakom slucaju, kao i u svakoj grani, tako vjerujem i u baterijama, novac oznacava kvalitetu. mozda ne uvijek no dobar je pokazatelj omjera ulozenog i dobivenog. a ponajvise, tu su forumi, i srecom zivimo u modernom svijetu da naci review bilo cega nije tesko..
..a osobno gustam isprobati gold line baterija koje su kostale kao zlato a tako i izgledaju i imaju osjecaj kad ih primis u ruku..no rekoh sebi da vidim kako je letjeti s (valja jer tako kazu) vrhunskom baterijom.
kako god, svi smo kinezirani i letimo na njima..vise manje..ako se popravi stanje s trgovinom tih VAU gensica mozda i ja vidim kako to radi..do tada, rhino kao i švagi batke sasvim dobro sluze.....modelara pocetnika
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.