evo da se nađe koja slika iako sam ga skoro zapalio jučer šibicom na kraju dana,
pa je prodan za cijenu
dva servača. jednostavno me ubilo u pojam previše da bi kemijao oko krpanja toga.
[attach=1][attach=2][attach=3][attach=4][attach=9]
[attach=5][attach=6][attach=7][attach=8]
[attach=10][attach=11][attach=12]
[attach=13][attach=14][attach=15]
za koji h bu gore i video od jučer,
stvarno je bilo svega i svačega i puno toga mogu naučiti iz tog iskustva za ubuduće,
jedno je sigurno da ako nešto krene po zlu od početka,
možda bolje otići doma pa se vratit koji drugi dan nego forsirati let po svaku cijenu.
- nije htio zapaliti prvi puta na suho na ruku nikako
(model nije letio nikada, sve cijevi suhe ko barut, do frge se ne može doći bez skidanja kaputaža da malo nakapam goriva),
pa smo kurblali na smjenu svi,
- onda je flieger išao doma po el. starter i vratio se za cca 1h
- upalio iz prve sekunde sa starterom, a kasnije i 'na prvi zub' na ruku, uvijek,
- zatim se kod svakog polijetanja prepikavao na nos (stefanov kod slijetanja jučer također, inače baš i ne),
- kiša je natopila rahlu podlogu na kojoj uzgajaju tu tepih travu + što nije bila pokošena, pa su šlape skijale po njoj i jako kočile
- zatim smo skinuli šlape ali se model i dalje vukao po tepihu kao po dubokom snijegu, kotači upadali i samo vrh virio van iz podloge
- izvagali model
5.5 kg, izmjerili potisak samo
4kg
trebalo bi ga biti više nego što je model težak , ne?
- nakon par rulanja napiknuli smo livadu di je najfriškije pokošena, pa se nekako uspio odljepiti od podloge (ako se dubina pusti da nabere bolje brzinu, ide odmah na nos... prošli model tako nije radio) link:
http://www.flyfreak.net/motorni-modeli/evolution-2x2m-benzinac-26ccm-mvvs/eh kud sam ga prodao, i to za pola cijene ovoga
i tako prvi let prošao super, prvo slijetanje također,
drugi let super, a na slijetanju sam ili pobrao ogradu na početku piste s kotačima ili ne znam.. bili su dosta bliže ogradi nego ostatak modela
čuje se na snimci da dajem gas da ga navučem prema sebi ali se model taman sekundu poslije srušio, pa za stall ne znam jel bio ili ne...
sletio na trbuh tako bez kotača pa je napukao trup između motora i krila,
a elevon se izvukao s onim trakicama koje ga drže, kao i kormilo.
možda ga novi vlasnik popravi, vidjet ćemo.
ali trebao bi na dijetu definitivno, da se popravi omjer mase/potiska,
smoke pumpa/rezervar/batka van, to je već oko pola kile ako ne i više(računa se i smoke fluid)