Odg: Dio zatvoren za javnost
Reply #16 –
hvala stefano, i hvala jarun, na pokrenutoj temi.
no vidim da vecina ne shvaca poantu a ni stefano nije bas dao dobar izbor i plan rada tog "zatvorenog" dijela.
ja bi pojasnio kaj sam ja mislio kada sam ga u jednoj temi spomenuo.
daklem...
kako vidim, ponekada se spominju javno neke teme pa onda stariji modelari koji su ili zaista mudri i stari modelari ili su obrnuto od toga prigovaraju zakaj se javno o necemu prica...recimo kako smuljat carinu, no to sada nije vazno jer smo super truper evropejci...stoga, kako uvijek ima raznorazih tema koje je mozda bolje podijeliti izmedu sebe (no zasiguran sam da tko zeli od organa moze to i procitati
) pa stoga mozemo imati svoj dio foruma koji nije za javnost.
no kako je stefano naveo, nije bit koliko se posta ili imas li 1000 ili 1 post, vec dali te tko zna ili nezna. nemoze sada doci recimo novi nick "EUponosan" i biti clan tog dijela. za clanstvo je nuzno znati osobu uzivo. a kako se ovdje vise manje svi znaju, ili nekoga znaju, to vjerujem nebi bio problem. tako da nemoze doci na forum "gost" i ama bas sve citati.
to je bila poanta d ane duljim previse. cisto da imamo rubriku "modelari" koju vide zaista SAMO modelari a ne tko god dode na forum. to je bio komentar u topiku, stefano je pokrenuo raspravu, a odluciti mozemo svi skupa o tome.
nista strasno nista tajna, vec cisto da imamo dio koji ce nama sluziti..eto, to sam ja mislio kada sam to spomenuo pa nema smisla da se tema odovodi u neke vrlo nekulturne vode poput svade ili prijetnji.
LP
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.