Drago mi je da ljudi koriste letjelice i da ne stoje po ormarima i skupljaju prašinu, nego služe da bi letjeli i snimali.
Makar nisu rađeni od carbona i možda nekome ne ostavljau dojam skupoče ali lete isto kao i 5 ili 6 puta skuplji modeli.
Trosni gimbal isto radi super novi anti vib se pokazao kao najbolje što sam ikada napravio.
Sada je jedni problem to što za 3 osi ako se želi iskoristiti potencijal do kraja treba još jedna operater koji se može u potpunosti posvstiti upravljanju kamere.
A s obzirom kakve ljudi propelere i motore koristi fascinantno je da je snimka toliko stabilna.
Baš me zanimam kakva bi snimka bila sa cinestara sa plastičnim i lošim carbonskim propelerima koji nisu u trackingu a kamoli balansu?
Svim modelarima koji se bave multikopterima,izražavam posebno poštovanje,jer su po meni, u naš sport-hobi donijeli :nove tehnologije,novi zanimljivi tehnički jezik,hrabrost i rizik te POMAKNULI granice poimanja letenja,uz veoma lijepe ,zanimljive i nadasve interesantne video zapise.Kako sam dugo godina član nekih zapadnih fly foruma ,sa punom odgovornošću tvrdim da ste SVI bolji od mnogih razvikanih i bogatih svijetskih modelara...
NOTE:Posebna hvala Duji (Duebas),koji mi je pokazao i objasnio neke meni potpuno nove stvari a ujedno me zainteresirao,kada budem u financijskoj mogućnosti,da nabavim jedan quad.