Odg: Opet incident.....
Reply #24 –
da marjan(jarun
), jesam, nekada radio nesto kaj se kosi sa poimanjem sigurnosti..recimo jarun, kolega i ja..lijepo odletjeli svoje batke, ljudi nas gledali i pricali s nama, sve pet a opet ce netko reci-opasno je bilo. pa onaj pad zagija uz zaobilaznicu..taman kako rekoh da je mr.murphy sveprisutan pa je prilikom otkaza serva na zagiju stmopizdio zagija na cestu umjesto na livadu. PUKOM srecom 1m od automobila. sto bi bilo da je bilo? tko to moze znati. a sve ovo pisem jer se to desava ama bas svakom modelaru. ili vlastitom greskom ili otkazom modela u zraku, modeli padaju. posvuda.
a cijeli sarkasticni moj osvrt lova na vjestice je upravo jer se odjednom pocelo toliko o tome govoriti a leti se otkada je izumljeno rc letenje. no sada je moderno uvijek nekaj prigovarati pa ajmo i na modelare. pa kaj i da recimo ograde i naprave aerodrom recimo na preljevnici. ili recimo lucko. eto imas aerodorom, platis clanarinu, pa cak i pokosis dobrovoljno travu. jel to garancija da neces pasti na vojni/civilni leteci objekt ili na neku kucu ili pokositi nekog zitelja luckog? jel to garancija? jel se sada bolje shvaca moj sarkazam kada se opominju modelari?
nemojte izmisljati nekakva tupava pravila i stalno naglasavati nekakvu sigurnost jer SIGURNOSTI 100%tne NEMA!!! i gotova rasprava. imali mi aerodrom ili ne, letjeli u ogradi ili ne. naprcili se i dobili ga jer se nekome dignuo. tako svejdeno jer ce nazalost udesa uvijek biti i dio su ovog hobija. i svi to znaju no i dalje se raspituju koji fpv komplet, kako ovo kako ono jer im ne pada na pamet stati s letenjem.
i naravno, sva ova slova nisu provokacija niti inat jer se osobno ne zelim drzati zakona ili zelim letjeti i ugrozavati druge, vec iz razloga da se dize hajka bespotrebno i na krivi nacin. ovakvo prozivanje bez imena, tipa "tamo neki s bixlerom" je zaista presmijesno. pa kaj nisi dosao do tog fantomskog modelara koji je tebe kao iskusnog modelara uspio otjerati s preljevnice, mjesta gdje je zaista sigurno letjeti, pa se upoznao s njime i popricao, te mu kao ISKUSAN I SIGURAN modelar skrenuo paznju da radi krivo i dovodi nas sve skupa u nezgodan polozaj naspram zakona i gradana. kaj nisi? no lako je napisat to tu na forumu koji NEMA SVOJ ZATVORENI DIO pa ovo cita i frustrirano gundalo koje ce iskoristiti priliku i jos jace potpaliti vatru.
dajte si mira i dajte si truda uzivo a ne piskaranjem po forumu.
think pink
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.