Evo malo letenja i od mene, najviše se letilo sa drugim quadom s kw2 motorima ali s njega nemam snimke jer mi nije praktično nosit laptop i easycap a neki mini dvr zasad nemam, nekako sad s njim najviše FPV-am, nema GPS-a, samo pilot, stroj i video prijenos, jako je upravljiv i agilan ali nije za pretjerano jurcanje kao npr Krešini strojevi
, više je onako za lagani FPV (do cca 60km/h) s totalno lite OSD-om, napon batke, štoperica i RSSI napon. Njega sam sad več lagano izguštao tako da ide u prodaju nebi li se moglo početi sklapati i jedna jurilica, nadam se uskoro.
I popularni Slavonac-karbonac je letio preko blagdana, ništa posebno, bio je lagani vjetar, nove baterije, klizi laganini kao i inače, može i brže ali ga nisam zasad uspio natjerat preko 85km/h. Diversity VRX me sve više oduševljava, luda je kombinacija sa helixom 7 turn za nadaleko i spironet za blizu, pokrivenost signalom je zagarantirana, mikro prekida apsolutno nema, također LRS bi uskoro trebao malo upotpuniti tu priču, ostajem vjeran kopterima iako sam imao prilike u više navrata letat s koleginim Easystarom i super je ali svejedno mi nije ni na jednoj skorijoj stavki na listi želja naspram svih drugih stvari za koptere koje jesu.
http://www.youtube.com/watch?v=hnh3-_tV5FI