Svi lemovi i spojevi su ok. Nemam icharger, ali imam turnigy reaktor koji je zapravo na istom softveru ko i icharger, i ima iste funkcije.
Mjerio sam unutarnji otpor, na jednoj batki je na svim celijama 4-5, a na drugoj je jedna celija 25, a ostale 5-6. Ta je vjerojatno gotova.
No, probao sam s drugom, i ista stvar, dignem quad, a naza blinka da je prazna baterija.
A o kojoj bateriji se radi?
4-5mOhm bi bilo sasvim uredno za večinu ovih srednjih koptera, da ti nije možda u assistentu naza konfigurirana za jednu čeliju više nego što je ta baterija?
Mada ako nije ni to, još uvijek možeš spojiti LED voltmetar na balans konektor, poletjeti s punom baterijom i vidjeti napone svih čelija u hoveru, ako su svi približno jednaki a nisu odmah zaronili na 3,6V po čeliji nego su recimo 3,9-4V a OSD i naza daju drugo očitanje (niže) to znači da onda imaš negdje na kopteru parazitski otpor u liniji napajanja, provjeri dali se konektor šta grije, ako imaš senzor struje provjeri i njega ali da je on krivac imao bi ekstremna očitanja struje zbog velikog pada napona na njemu i pitanje dali bi uopče izdržao par sekundi a da se do kraja ne rastopi.
Druga stvar je da je nešto počelo stvarno srkat bateriju pa napon roni, provjeri sve motore i ESC-e i vidi dali se nešto neuobičajno grije i odstupa od drugih.