Odg: SD team testiranja
Reply #2500 –
Evo malo i mene u temi. Još prije gubitka quada planirao sam preseliti dio setupa na hexu, Y6. Sad pocinjem iz pocetka sa tim strojem, pošto se nema love za nešto gotovo.
No, kako nemam vise ni kontrollera, fpv, gimbala, dosta sam usporen. Ali ne zuri mi se, ionako ne stignem bas previše biti na livadi trenutno.
Uglavnom, 4tm me "nagovorio" na koaksijalca. Uz malo citanja, proucavanja, poceli su radovi.
4tm krakovi iz 20 mm alu cijevi su izrezani odavno po mjeri, ceka se frame. Sarafe, odstojnike, kablove, sitnice imam. Nacrt je tu, kao i 3d model.
Planirani setup:
Afro 20A slim ESC-ovi
HP 2217 930kv motori
10x4.6 C-prop graupneri
multistar 10000 mAh baterije na 4S
jazz troosni gimbal sa xiaomi yi + cctv kamera
Razmak od motora do motora 420 mm, 120 stupnjeva izmedju krakova.
Kontroler sam planirao nazu V2, no kako trenutno nemam tolko love, ici ce OP Revo Nano. Za pocetak cisti kontrol
er, kasnije i gps i osd.
Evo par fotki, tek sam na pocetku, pa polako kako nabavljam opremu, budem radio update.
Planiram dobiti nekih 18-20 minuta leta s ovim setupom, masa letjelice cca 2500g sa fpv-om, gimbalom, dvije kamere i baterijom. Neko vrijeme sam razmisljao o fantomu 2, no za to trebam imat keš odjednom ako kupujem polovni, a ovako lagano svaki mjesec nešto. A i iskreno, više volim lemit, šarafit, posto vremena za livadu je sve manje....