Odg: quad iz Slavonije
Reply #377 –
Bit će još testiranja, mora imat dovoljno snage, testirao sam te motore i propelere, na full gasu koji se u principu na ovakvom multirotoru jako rijetko koristi (manual mod) svaki motor bi povukao 30A struje i dao 2100g potiska, 8,4kg mu je dakle max lift pri 120A, Max struja koja na kojoj ovaj motor smije kontinuirano radit je 25A, 30A ga neće ubit za par sekundi potiska. U hard testovima na benchu su se ovi motori čak pokazali jako dobri i to kako se nose s velikim propelerima, ono što bi prije njih moglo pravit problem su ESC-i koji iako su 40/60A počinju se jako grijat kada se motor ganja na nazovimo to malo predimenzioniranom propeleru. U normalnom letenju u Att ili GPS ukupna struja nije prešla 60A bez obzira koliko odvalio gas. To je sve stvar koja se može sagledat iz različitih kuteva, jurilice za FPV moraju bit male, lagane i sa brzim propelerima i moraju moći radit na 100% gasa cijelu bateriju, ovdje sam ciljao na nešto drugo a to je stabilna zračna krstarica koja je opet dovoljno agilna i to sam uspio dobit. Jedino nebi bilo loše da si pribavim još par varijanti propelera za testiranje čisto da vidim dali ima još nešto bolje što bi leglo na ovaj quadcopter. Svi ti propeleri koje bi volio isprobat i nisu baš jeftini, Xoar drveni, T-Motor V2 i Mejzlik.
COME IN PEACE & GO IN ONE PIECE
Jeti DS16 Carbon Line & Electric Helis