glede 5010 motora, djeluju mi poznato
fakat su mnogo robusniji od onih prije s 2-3mm osovinom i mini lagerima.
za te pare su vrlo dobro napravljeni.
možda jedino da malo lakše zvono naprave, suze one krakove i stave ih 4 umjesto 5, i stanje vanjski rub di su magneti... moglo bi se skinuti nešto grama...
kaj buš dizao nešto teže s 8 tih motora ili samo radi redundancije ideš na x8 konfu?
Da motori su za tu cijenu više nego ok, ležaji i osovina 5mm su odličan izbor.
Dosta sam ih vrtio na stolu i na 3s i na 4s praktično na max opterečenju s propom oko 100 minuta nisu bili ni mlaki a zvuk je predobar bez čudnih iskakanja.
Vibracija ima ali dolaze od propa odnosno montaže propa na zvono motora(rupa pomaknuta za 2 desete mm.
Sve što si nabrojao Tome bi se naravno moglo napraviti ali vjerojatno tada ne bi bili 18 dolara
Možda kada mi dođu novi koji su naručeni krenem u tuning na tokarskom.....pa se čujemo za koji savjet....
Mali x8 slavonac sam složio iz zeze radi nekoga iskustva i mjerenja naravno s materijalom koji mi je bio dostupan ispod nogu
Plan je naravno probati napraviti ltf x8 koji bi mogao nositi nešto teže,na nagovor Srepflera i ponukan Tonijevim y6 , Tonikovim i tvojim ltf quadom sam izabrao taj motor i propove.
Nigdje ne žurim uživam probati nešto novo....