Lijepo radi i po noći,
a po danu je ekspozicija kraća pa bu još bolje.
sad kad se navučeš na fpv i brushless gimbal, gotovo je,
samo bu te vuklo dalje i duže letit
nego, glede letova po kući,
imam ja neke snimke iz 2010 bez akcelerometara, kontroler sastavljen od raskopanih HK žiroskopa
(driftali su kao ludi jer su jako loši senzori, stalno traži manualne korekcije)
Danas probao po danu isto na 25 fps ,letio dosta brzo i duge oštre krugove oko svoje osi i 50m u promjeru peglao ga gore dole s naglim startom naprijed,samo u par trenutaka se vidi lagani yelo a ostalo je i više nego super.
Drži horizont jako čvrsto za što je zaslužan novi fwm jer stari nije bio ok.
U kompletu s kamerom 270 grama što je ok -dobra kupnja s obzirom da je plug and play....
Sutra budem probao na 50 fps po danu i naravno po noći ,nadam se jačem vjetru.....
Dok...snimci iz 2010 su super i sve potpisujem što je srepfler napisao
vidim da je noćna snimka OK. Kako si inače zadovoljan s Tarotom? Vidim da je izašla V2..
Toni ,zadovoljan sam tarotom jer za 140 dolara dobiješ pristojno odrađen gimbal(gledano strojarski i elektronički),samo zavrneš par vida
spojiš par konektora Maki ti upuca novi 1.4fw i sve radi odlično.
I sam volim napraviti, pa nešto i naučiti (ima ručno rađenih gimbala koji rade savršeno) ali zbog obveza jednostavno ne stignem.....možda kasnije....
Jedina mana mu je što se treba malo pomučiti s upucavanjem fw....ali imam Makija pa me baš briga
U biti dujebas me navrko na tarota...(on ga je kupio par sekundi prije mene
Pogledao sam v2 verziju i čini mi se da ima malo poboljšanja ali svakako treba probati.
Na slijedeću x8 letjelicu ide mali zenmuse u društvu s nazom v2 jer je on s kamerom 230 grama...(50 grama nije malo)
po 1 umjesto 3 kao na onim 10 amperskim novim kontrolerima s goodluckbuya ,
znači do 3A što je sasvim dosta za gopro
Nakon par letova probao sam drivere na tarotu-bili su apsolutno hladni i nose se s hero3 bez beda....
Maki drugi put idemo do 2000m samo da odradimo nove biquad antene za 5.8ghz....