Odg: quad iz Slavonije Reply #915 – February 04, 2014, 07:04:08 pm Kolega s gyrocopterom malo slikao iz zraka, cijelo Đakovo na okupu u kadru, uzevši u obzir da nije slikano širokokutnim objektivom lijepa je to visina bila. COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: quad iz Slavonije Reply #916 – February 04, 2014, 07:27:01 pm Let s dvije Hero3 Black, malo drugačija perspektivaSlavonac-Karbonac Flight with 2 Hero3 GoPro COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: quad iz Slavonije Reply #919 – February 04, 2014, 08:25:02 pm nice,ja sam snimao sprijeda http://www.youtube.com/watch?v=hfiWq0PR5n4nego, jesi stavio kakav mix s ruddera na input za roll os,?pošto ti na 4:35 kako se okrećeš po yaw-u, horizot naginje u jednu stranu, i tek kada se zaustaviš, lagano ga ravna
Odg: quad iz Slavonije Reply #920 – February 04, 2014, 08:48:39 pm Quote from: Dr.Tom on February 04, 2014, 08:25:02 pmnice,ja sam snimao sprijeda http://www.youtube.com/watch?v=hfiWq0PR5n4nego, jesi stavio kakav mix s ruddera na input za roll os,?pošto ti na 4:35 kako se okrećeš po yaw-u, horizot naginje u jednu stranu, i tek kada se zaustaviš, lagano ga ravnaE vidio sam to več, neznaš ti, pratim ja sve tvoje videe Nema nikakvog mixa, to je martinez v1 ploča i senzor, horizont drifta kad se senzor počme hladiti vani na ovoj hladnoći, idealno bi ga bilo kalibrirati prije polijetanja ali ako se stavi gyro calibration na startup-u onda se zna dogodit da uopče ne starta (jer to je alexmos na martinez kombinacija sa null v2.1), nakon određene količine hlađenja gyro poblesavi, doduše peglanje se nastavlja jer acc isto ulazi u calc ali na njih djeluje G sila koja se događa prilikom takvih rotiranja jer kamera ne stoji u težištu nego je isturena naprijed pa postoji krak koji generira G silu, uzeo bi neku bolju ploču za gimbal ali neznam dali je to na njima riješeno, to bi ustvari trebalo bit riješeno na senzoru u vidu temperaturne kompenzacije. COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: quad iz Slavonije Reply #921 – February 04, 2014, 11:22:57 pm Glede hladnoće danas sam dosta letio na -7 stupnjeva i primjetio sam da mi tarot po pitch osi zna trzat.E sad jel to zbog kručih žica uslijed hladnoće ili je senzor u pitanju-nemam pojma. Za početak ću probati malo povečati snagu pa ću vidjet....
Odg: quad iz Slavonije Reply #922 – February 07, 2014, 08:27:34 am I HK ima nazu light za 69$ ( jos da bude Buddy code).http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=30901&aff=448825Razlika od KK2 postaje sve manja, pogotovo ako dodamo kuciste i barometar u kalkulaciju, naravno i zice za spajanje i kabl za spoj na PC. Te ne treba programator.
Odg: quad iz Slavonije Reply #923 – February 07, 2014, 02:57:26 pm http://www.youtube.com/watch?v=F8oRLrtM0PUevo mene kod slavonaca svaka čast
Odg: quad iz Slavonije Reply #924 – February 07, 2014, 03:36:36 pm Što mislite dali bude ovo funkcioniralo u praksi? Imam sve to pa reko da probam složit za zujanje, jedino nisu Axi motori nego KW2 COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: quad iz Slavonije Reply #926 – February 07, 2014, 09:05:42 pm Ja več probao Sa HobbyKing Blue 30A SimonK flashed i 5800 2S 30C baterijom KW2 motor na Xoaru 14x5 radi odlično, prošli su i test maltretiranja gasom da vidim dali će možda ispast iz synca ali to se ni na jednom primjerku od 4 KW2 nije dogodilo.A da bi se xoar sa 6mm provrtom stavio na 5mm prop adapter koristio sam oprugu iz rashodovanog CD changera, opruga naliježe idealno na 5mm navoj i zatim prop sjeda na oprugu na knap.Evo kako je prošao test COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: quad iz Slavonije Reply #927 – February 08, 2014, 12:24:23 am To Frankycro odlična mjerenja.I sam radim sada takva mjerenja prije nego što počnem nešto sastavljati....Ja sam trenutačno u mjerenjima u koaksijal varijanti s raznim kombinacijama propova i motora.
Odg: quad iz Slavonije Reply #928 – February 08, 2014, 02:33:29 am Manje se mjerilo a više se vidalo....
Odg: quad iz Slavonije Reply #929 – February 08, 2014, 09:21:27 am Vau nice slavonac jako lijepo izgleda bas mi se svidjaSent from my iPad using Tapatalk Sjedi mrav na banderi i umače keks u struju