Nisam na kraju uzeo 16Ah gensice, najvjerovatnije ću uzimat 6Ah 3S 35C, po dvije puta 2, ti bi na taj stroj trebao probat stavit li-ion, ali onda nemoj vozit 75km/h, a mogao bi i probat sa recimo 3x 5,3Ah 3S, to bi bilo 1200g baterija, te imam i koristim, jedino se malo ulijene preko zime, prošle zime su se isto dvije ulijenile ali kada sam ih na prolječe počeo punit i praznit postale opet ko nove.
. Sinoć sam napravio novi stroj koji ću koristit za ludorije i FPV.
1280g sa svime osim FPV-a (a od FPV će ići immersion 600mW, ona mala FatShark kamera što sam kupio od tebe i hobbyking onaj mali OSD samo za napon.)
Frame je ispod 150g
Baterije su Turnigy nanotech 5800mAh 2S 30C x2 - jedne od rijetkih nanoshit koje stvarno rade kako spada a nije skupa. To bi trebalo bit pol sata u zraku po testiranju motora na vagi. U biti ćekam još jedino nazu od Davora (Davore ako čitaš ovo nadam se da si polao nazu jer je stroj nestripljivo čeka), iako imam tu još nekih naza ali su ugrađene u strojeve i podešene i neda mi se kopat i skidat samo za probu a sutra možda več dođe, u biti nemogu vjerovat da sam ga tako brzo sastavio, plan je bio do kraja tjedna laganini.