Oho, nisu to baš mala krila, imaju dosta površine a to je bitno za ponijeti svu FPV opremu i dosta baterije
LRS na 433MHz je ipak pravi LRS za sve moguče uvijete, no međutim 2,4GHz Amp je relativno jeftin i nije potrebno mjenjati prijemnike u modelima što još dodatno pojeftinjuje, sa dobrom patch antenom sigurno bi i na 2,4GHz dobar domet bio zagarantiran. Zasad koristim mali štapić od 2-2,5db, a kasnije ko zna
Treba sve isprobat, samo polako.
Nisam imao baš puno vremena testirat sve to ali danas sam napravio let s 10x4 propelerima na malom KW2 quadu, s 2 2S 5800mAh u seriju let do 3,6V po čeliji je trajao 23min i zamalo završio kobno, budući da se ponašao kao zvrk tako sam ga i letio, krajnju brzinu neznam ali bilo je poprilično brzo, u biti brže nego što sam ja navikao letjeti, drugi problem je to što ovaj frejm "prosvira" na večim brzinama unoseči masovne vibracije u sliku s kamere i potencionalnu mogučnost blesiranja naze koja postaje nekako pretroma na velikim brzinama, ali svejedno mislim da su vibracije koje se javljaju u frejmu največi izvor problema, za let na tim brzinama koji nudi ovaj setup treba daleko kruči frejm i sa kračim krakovima.