Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #165 – October 31, 2013, 02:58:58 pm Stigla dva T motora za testiranje. 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #166 – November 01, 2013, 06:13:04 pm T-motor at2826 900 kv težina motora 180g,12x7 prop , jedna batka 4s 5000 mah 20c ,55 ampera full throtlle , dakle oko 800 w , 3500 g potiskausporeni video,volti i amperi dolje lijevo:T-motor at2826 900 kv,12x7 prop power comsumption test 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #168 – November 01, 2013, 06:36:53 pm Ne .budem prvi normalan dan kada vrijeme dozvoli. 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #169 – November 01, 2013, 06:48:35 pm Baš sam si danas razmišljao da je lijep dan i da sigurno letiš sa novim motorinom...Javi kad odletiš kakvi su dojmovi...
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #170 – November 01, 2013, 06:50:44 pm Budem.danas sam imao goste i sve kaj ide uz svi sveti.Sent from my GT-P7100 using Tapatalk 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #171 – November 02, 2013, 12:42:44 pm Moj se Skyhunter nakon dva sata leta jednostavno odlućio oprostiti od mene.Došlo mi je do prekida video signala , uplio sam RTH ali je storm ovaj puta zakazao , umjesto da se vraća kući išao je još dalje .Uspio sam dobiti još par puta video ali u prekidima jer se avion spustio (storm je bio narihtan da drži visinu ali nije )zadnja slika je negdje oko petruševca , evo slika sa koordinatama .gps traker mrtav .slava mu. 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #172 – November 02, 2013, 01:20:12 pm E moj Zlatko , uistinu loša vijest ......mislim da si i Ti postao žrtva velikih brojeva...puno sati leta i to po dva sata Ako možeš pokušaj se smiriti iako to nije lako....Mi svi volimo naše ljubimce .... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #173 – November 02, 2013, 01:24:05 pm Ima istine.odradio sam jedan divan let, htio sam još jedan. 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #174 – November 02, 2013, 01:32:19 pm Svima se dogodi prije ili kasnije, samo ne pišu svi javno o tome, nemoj se bedirati.a ako je to preko FPV-a, još je mnogo više faktora koji mogu zeznuti stvar nego dok se leti na oči ispred sebe. bit će novih modela i guštanja.nego, pa daj uploadaj zadnjih 30ak sec(ili minutu) leta, od kada imaš sliku pa dok ne izgubiš skroz.jel se vidi neko divljanje napona, ampera, signala RSSI, GPS tracker...jer samo si promijenio motor a crkao i video link i komande ručne i storm autopilot i gps tracker...da nije vrisnuo BEC na regleru? onda bi to objasnilo otkaz svih komandi baremako imaš sliku zadnjih koordinata, i ako se vidi da ponire 12m/s, mislim da nije mogao daleko odletjeti.pa neka izvidnica s multijem iz zraka bi mogla uroditi plodom, odi sutra ak nisi već danas pa probaj naći.
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #175 – November 02, 2013, 01:58:54 pm Budem stavio video.Prije ovog leta sam uredno odletio 40 minuta i sve je radilo OK.Video smetnje sam počeo imati na 3 km.Batka je imala dovoljno soka da se vrati doma ali rth nije slušao. Jednostavno ga je gurao dalj od mene a nisam imao video signala da se vratim manuelno.sve komande su radile.rssi je na 75% a avion se zadnju minutu kao i prije pod rth udaljava umjesto vraća.Pokušao sam i vratiti u manual pa opet RTV ali nista.moja je krivica sto nisam testirao rth nakon polijetanja.Zadnja lokacija koju mogu skinuti sa osda je 200 m dalje od zadnje slike.Bio sam na lokaciji ali to je igla u plastu sjena bez GPS locatora.Nakraju sam i zagasito stanicu sli ledi se nije vratio. 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #176 – November 02, 2013, 02:04:54 pm Laser, zao mi je cuti Javi ako hoces da zajedno potrazimo model iz zraka ...
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #177 – November 02, 2013, 02:06:33 pm Hvala frende .Može kada vrijeme dozvoli. 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #178 – November 02, 2013, 04:29:31 pm Čovjeće! Pa koma! Gopro 3 jos nije kupljen i stavljen gore?! Mislis da je gps tracker stradao pri padu ili?
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #179 – November 02, 2013, 05:21:56 pm je stradao je pri padu , gopro nije bila gore .Evo analizom sam locirao potencijalno mjesto pada unutar 300 m .Ako je netko voljan hexom ili quadom pročešljati područje plaćam janjetinu ako ga nađemo a čevape ako ga nenađemo .zadnja slika i google karte satelitska snimka , prepoznaje se ovaj objekt sa 12 jedinicaova snimka je ulovljena na udaljenosi od 6,5 km pri visini letjelice od 200 m .nema pameti ali slika je ulovljena. 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''