Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #240 – December 28, 2013, 07:09:28 pm Skino sam malo prašinu sa x8 , isprobao pan i odletuckao 50-ak kilometara .Sve u svemu prekrasan dan .Pan bude ok kada stigne 360 verzija (ovaj srevo je samo umetut nije učvršćen ) isto tako mobius je ok za dodatnu kameru ali ništa dok gopro3+ black ne legne gore .Moram i naručiti novi folding prop jer je ovaj već malo oštećen pa radi vibre makar sam ga izbalansirao .Simpatično je da se cijelim letom bez obzira što nema oblaka i sunčano je pahulje ili kapljice vode primaju za krila .X8 MOBIS CAM 28122013 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #241 – December 28, 2013, 07:19:36 pm ko bi reko da ce nam vrijeme dozvolit letit u ugodnim temperaturama u ovo doba godine. nego jedno pitanje jel istina da ta mobius dosta sprica po 433mhz? Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk https://t.me/pump_upp
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #242 – December 28, 2013, 07:23:43 pm Da istina je.ali šprica i Gopro. 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #243 – December 30, 2013, 01:33:26 pm mini evo ti detaljan test mobisusa uključujući i RF noisehttp://www.youtube.com/watch?v=RXQM_I9NADM 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #244 – December 30, 2013, 01:59:37 pm Da baš gledam ali to i nije po meni neki veliki RF noise 20dBm na 1cm , na 20cm gotovo da nema noise vidi se kada odmiče od spektralca, jazavac je testirao onu svoju kameru koja mu je ubijala LRS u mirco modu na par metara, tu kameru bi volio vidit na spetralcu. Tako da mobius mislim ne radi prevelike probleme u zraku ako je dovoljno daleko od LRS Rx-a. Ali mozda pričam gluposti (trebalo bi i nju testirat). U svakom slučaju opreza nikad dosta. https://t.me/pump_upp
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #245 – January 07, 2014, 01:16:19 pm stigla 1.3 GHz IBCrazy Sky Hammer Antenna.jedv čekam test , trebalo bi prema iskustvu unutar 3 km diversity raditi isključivo na nju a tek na dalje izlaske se pali crosshair antenajavim rezultate još ovaj tjedan . 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #246 – January 11, 2014, 04:14:47 pm istestirao sam antenu . rezultati , do 2 km u krug kristalna slika . super zadovoljan diversity radi ko curica .Napravio sam i test gopro3+ black i vrijedi svake lipe .video kasnije kada bude gotov. 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #247 – January 11, 2014, 05:31:50 pm Quote from: laser on January 11, 2014, 04:14:47 pmistestirao sam antenu . rezultati , do 2 km u krug kristalna slika . super zadovoljan diversity radi ko curica .Napravio sam i test gopro3+ black i vrijedi svake lipe .video kasnije kada bude gotov.
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #248 – January 11, 2014, 10:02:00 pm Evo dio snimke današnjeg leta X8 GOPRO3+ Black 11012014 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #250 – January 21, 2014, 06:58:45 am Ostao sam dužan još od ljeta pa napokon uspio i ovo smontirat malo...Laser Skyhunter i moj Zagi XL u Odrihttp://www.youtube.com/watch?v=ywFsc1aa0tI
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #251 – January 21, 2014, 08:10:53 am Hvala Dag. Moramo ponoviti na nekoj drugoj lokaciji. Lp 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #252 – February 22, 2014, 05:44:41 pm Oprema pomalo stiže jedino je nestašica aviona u kini .barem bude elektronika složena dok avion ne dodje . 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #253 – February 23, 2014, 11:05:50 am Jesi spojio OSD, jel radi kako treba za te novce?
Odg: SKYHUNTER FPV PLANE Reply #254 – February 23, 2014, 11:29:35 am Ovakvo je stanje .Za sada nisam zadovoljan .Napravili su propust kod carrent senzora i velikoj veći ne radi kako treba nego treba dodatno nalemljvati komponente.Nažalost i ja sam dobio baš iz te serije, greška smanifestira tako da na 3s batki napon leti od 12 do 26 v.Big shitt , vraćam ga natrag.Druga stvar koja mi se nesviđa je što bez kamere nema osda na ekranu .Naviknuo sam se na storma , meni se nije nikada dogodilo ali zna se dogoditi da ispadne kamera a onda šta ? Rth i moliti se bogu.Kod storma je plus znaš i sam da možeš na ekranu imati sve podatke i ako je kamera ispala.Sad sam u nedoumici , sviđa mi se jako altitude mod u kojem možeš dati komandu avionu da ide na željenu visinu i komanda circle u kojoj kruži iznad područja koje odrediš.Plus je što se u meni ulazi i pogramira sa stanicom.Tornado nema ove funkcije i maknuli su prikaz koordinata sa ekrana .Sve se to može dodati ako extraline želi.Moram prespavati i odlučiti. 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''