sto si ti napravio za modelarstvo da imas pravo traziti da se nesto super dogodi i da ide na bolje? sto si napravio ozbiljno da mozes zazivati ovu zajednicu koja nije spremna na nista "ozbiljno"?
eewane, neznas procitati s razumijevanjem. pogotovo ne vidis kad je nesto napisano sa sarkazmom i salom. stoga nije potrebno odgovarati na tvoje jer nema smisla. no ja to volim
pa krenimo....
kaj sam JA napravio za modelarstvo? ajme kakvo pitanje..oprosti ali pitanje je tupavo i krajnje nepotrebno.vise manje stalno napomenem da sam novi modelar, i da zapravo i nije neki red da negdje sipam svoje umotvorine pa ne vidim razloga cemu TI kao neka VELICINA u modelarstvu pitas sto sam JA napravio?
no kad vec nekog nesto pitas, valjda ce i ti argumentirati sto si ti napravio. za ovu zajednicu koja nije spremna za ozbiljno, jer prije svega samoprozvane velicine kao prvo neznaju prepoznat sarkazam koji se odnosi na katastrofalno stanje ove zajednice. u cemu? pa koliko osobno vidim, ne prode skoro ni jedan post o bilo cemu da se ekipa ne posvada, ne pocne se vrijedati, pa cak i da se uzimaju neki na zub pa se javno lincuju i vrijedaju te omalovazavaju. to sto to tebi tako ne izgleda ne znaci da drugi ne vide pa da i ti trebas MOZDA razmisliti o tome.
pa kada samo ovu strku s foruma prenesemo na livadu..ajme..dolazimo do toga da cak pocinje i prepucavanje gdje tko leti i jel smije. pa ko je heroj kosenja trave..i jos stosta kaj se moze procitati na forumu.
nazalost, to citaju i gosti i svatko tko naide na forum, pa cak i stranci, i vjerujem da se smiju od uha do uha. jer naravno velicine NE SMATRAJU da treba zatvoreni dio foruma koji je njima toliki bauk da naposto nemogu otvoriti svoj um pa razmisliti sto to zapravo uopce i znaci. zatvoreni dio foruma. ajme, kakva enigma. i krajnje nepotrebna stvar.
pa si onda neki samoprozvani modelar uzme za pravo pa sve to javno pise. pa pise recenzije. pise onima koji su poceli kasnije od njega savjete koje je naucio od starijih kolega modelara ili ih je sam naucio na svojoj kozi. nalazi im linkove i upucuje gdje mogu rijesiti svoj problem. pa predlaze susrete. organizira letenje kad je u mogucnosti. ide na mitinge, druzi se upoznaje, siri modelarsku propagandu mladima ali i svima koji svrate u blizinu modelara.
no zapravo nista pametnoga ne radi za modelarstvo. predlaze nebuloze, piskara gluposti...bas je bezveze meni taj novi modelar.
a tebi?
pa stoga budi slobodan i sljedeci puta prozivati i komentirati prijedloge, a govoriti "zbog toga sam se povukao iz teme". super su nam takvi i jako su nam potrebni oni koji se povlace. s takvima ce modelarska scena procvjetat.
dali te jos nesto zanima iz mojeg modelarskog opusa? ili ti je dosta mojeg "podcjenjivackog" pisanja. no morat ces oprostiti, na tome jer i tu treba procitati s razumijevanjem pa zakljuciti da je to otvoren i direktan stil pisanja a ne u rukavicama. znam, smeta to..no takva je istina. smeta. i boli.
ali znas kaj, stavio sam jedan novi vic u vicoteku. jel to nekaj pozitivnog za modelarsku scenu?
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.