Odg: Napisi pricu i osvoji Hobbyking Dynamic S
Reply #18 –
ja sam ivan iz ivanic grada, imam 32 i pol godine, bavim se modelarstvom 5 godina i imam puno modela pa me samo pohlepa navela na pisanje price.
imam nitro modele, imam drvene modele, imam modele obucene u foliju, imam plasticne modele, elektro modele, letece modele, razbite modele, najbolje modele... imam sve, a imam i stanicu.
inace sam modelar broj 1 u ivanic gradu, a i sire (sve do ivanic klostra) zato jer osim sto imam najbolje modele najbolje i letim modele, a razbijam ih samo iz objesti i zato jer to mogu jer imam s cime, jer imam para, jer sam najbolji i neprikosnoven.
neki drugi su htjeli postati modelari broj 1 u ivanic gradu, ali nisu uspjeli u svojim planovima iako su se ujedinili ne samo sa crvenim vec i sa zutim i crnim vragovima protiv mene. kupio sam najbolje modele, napravio sam nove modele i slupao ih sa stilom da pokazem tko je najbolji zato jer imam para i zato sto sam ja modelar broj 1 u ivanic gradu.
posto sam siguran da ovaj model ne bi namjerno razbio jer bih naisao na osudu forumske javnosti smatram da bi trebao pripasti meni i tako mi pomoci posto mi pomalo ponestaje para pa vise necu moci biti modelar broj 1 u ivanic gradu.
molim vas, pomozite mi!
struja zakon, nitro USTAV