I meni se cini tako, ja se jos uvijek drzim dobrog starog 1.8 fw , sve sto trebam radi i vise nego dobro, ne zelim kemijati sa novim neprovjerenim fw , vec sam imao neugodno iskustvo. Moj je moto , kad sve radi, ne diraj. Ipak je to opasna masina u zraku i sad bude neki bug u fw pa cijela stvar se odluci srusiti. Cak i na mobu vise ne mijenjam androide, svaki noviji sve losije radi.
Ja sam na 1.8 imao fly away (poznati bug na nazi koji dji nije priznao), sa 3.10 sam snimao iznad ljudi i sva sreča da nisam potegao palicu gasa ispod 40% jer bi ugasio motore - to sam tek kasnije saznao i sad imam fobiju od takvih snimanja, taj bug su u dji priznali i izbacili su 3.12 koji radi fenomenalno, 3.14 mislim da ima neki problem sa držanjem visine ali ne potvrđeno od strane dji, sad letam na 3.16 i zasad nema nikakvih problema, pičim preko SBUS-a. Najgorje je što se fly away ne može testirati, može doći i nakon 50 letova, ali će doći kad ga naj manje očekujete, ja sam imao samo jedan na 1.8, neki kažu da je do GPS-a neki kažu da se akcelerometar zaglavi, nitko zapravo nezna jer je nemoguče testirat jer se dešava jako rijetko samo kad se dogodi bitno je da nitko ne nasrada, materijalna šteta se da podmirit.
Navodno je Zero UAV dosad najstabilnije riješenje, ako zaista je onda mora to i cijenom opravdat, ali ipak bolje i to nego kontroler koji vozi letjelicu punu opreme ravno u propast.