Odg: Letenje u Zadru, zapravo Šepurine Reply #45 – November 03, 2013, 06:55:56 pm Evo i ja se učlanio u klub PADAVIČARA... RC JAZO KONTROLIRANI PAD Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Letenje u Zadru, zapravo Šepurine Reply #46 – November 03, 2013, 11:42:07 pm A dobro ne izgleda strasno, malo si tvrđe prizemljio, dosta je voblala slika prije pada, kao da ti se nesto otegnulo pa je proizvodilo vibracije
Odg: Letenje u Zadru, zapravo Šepurine Reply #47 – November 04, 2013, 08:03:29 pm Zvuk koji se čuo je udaranje plastike. Moguče je da mi je spotter u pravu. Vidio sam da je konektor sa VTX oštečen. Ne vjerujem da bi se oštetio samo od udarca o neki kamen. Glupa greška, ali što ćemo. Još jedno iskustvo više, da se svi dijelovi dobro osiguraju od klaparanja. Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Letenje u Zadru, zapravo Šepurine Reply #48 – February 25, 2014, 11:09:48 pm Konačno malo sunca i bez vjetra. Spotter Muva nakačio MOBIUS na svog RC FAZANA i poletio. Evo video da i MOBIUS može snimiti smiren video. Video odradio Muva.. JA sam nešto zeznio kod obrade (smirivanja ) svog videa, tako da neću ništa stavljati. 25.02.2014. Testing camera MOBIUS, on the plane RC PHEASANT Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Letenje u Zadru, zapravo Šepurine Reply #49 – February 26, 2014, 06:37:49 am Prenesi Muvi da mu gimbal na tom Fazanu super radi!
Odg: Letenje u Zadru, zapravo Šepurine Reply #50 – February 26, 2014, 07:09:04 am Muva je stari fpv-jaš koji ima više iskusta sa fpv-om i takvim načinom letanja nego bilo tko od nas.Super video i super snimljeno.Njemu gimbal niti ne treba njemu ruka odradi ono što je potrebno www.jazz-copter.com
Odg: Letenje u Zadru, zapravo Šepurine Reply #51 – March 13, 2014, 07:53:46 pm Letenje na pisti u Šepurinama. Pad HEXA zbog greške pilota i slabe snage motora.... 13.03.2014. ŠEPURINE HEXA NAZA PAD Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Letenje u Zadru, zapravo Šepurine Reply #52 – March 16, 2014, 10:35:18 am Jeste l’ čuli djeco? Vjerujte, bez šale: otvara se škola za pačiće male.Svi pačići došli, kao đaci stoje; stari patak met’o naočari svoje.Učio ih, učio od srijede do petka, al’ se nisu makli dalje od početka.Ništa više ne nauči pačurlija ta, nego što je prije znala Pa-pa!pa-pa!pa! Jebo struju, samo nitro i benzin.
Odg: Letenje u Zadru, zapravo Šepurine Reply #53 – March 16, 2014, 12:49:51 pm Jebo Avione... Copteri su zakon... Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Letenje u Zadru, zapravo Šepurine Reply #54 – March 18, 2014, 07:14:03 am Nakon tri godine copterašenja ostao bez istih ( 3 kom R.I.P. ), te sam zapao u neletačku krizu."Iskopo" s ormara FPV EASYSTARA kojeg nisam vozio 3 godine. Ovo je drugi let koji je završo po Grumpfovski: TKO LETI , TAJ I PADA! Kamera MOBIUS vezana izolir trakom direkt na FPV kameru DX201. Nisam stavljao dampere tao da slika pliva, ali to nije bio cilj leta. Stjecanje vještine vožnje aviona nakon više godina coptera je komplicirana stvar. S avionima uvijek treba biti na oprezu zbog potrebe za dovoljnom brzinom i nagiba letilce da ne padne u stranu. KK2.0 ili NAZA su u glavi pilota Za vikend dolazi nastavak INDIANA JONES u potrazi za svojim zgubljenm blagom.17.03.2014. FPV EASYSTAR PAO Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Letenje u Zadru, zapravo Šepurine Reply #55 – March 18, 2014, 07:40:12 am Aaaa daaaaj... Pa sta te ulovilo?!
Odg: Letenje u Zadru, zapravo Šepurine Reply #56 – March 18, 2014, 08:12:31 am Fora slijetanje, vec sam pomislio da izvodis neki niski brisanac, to si na fpv letio, ide to tebi super
Odg: Letenje u Zadru, zapravo Šepurine Reply #57 – March 18, 2014, 07:14:21 pm Zaželio sam se smucanja po prirodi, pa ga zamolio da sleti , ali ne daleko Uskoro se uploada video moje šetnje kroz đunglu....Bear Grylls je mala beba za mene sada. Badava mu prodaja opreme za preživljavanje na INA postajama.Slavonci, dajem 50 m kršne Dalmacije za 5 km gole ravnice. Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Letenje u Zadru, zapravo Šepurine Reply #58 – March 18, 2014, 09:44:34 pm Evo i video potrage za palim Easystarom.http://www.youtube.com/watch?v=GSpy9vb_JSY&list=UUX9X_kuMFhTDdM2OqUg93Lw Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Letenje u Zadru, zapravo Šepurine Reply #59 – March 18, 2014, 10:13:26 pm Bodul svaka čast Discovery je nula za tebe Zagi, Mini Titan 325, F5J-N 400 by Beli, MPX Easy Star IIMPX Funjet, Cessna 177 GP-10,MPX FunCub, Robbe Charter, Combat & Slope Soaring Wing, Mini Dex DLG, SpaceWalker, Cirus.Futaba 7C