Sva sreća da je Daglas imao dobre reflekse i instikt da se odmakne, premda se događaj zbio naglo i nitko to nije očekivao.
Izgleda da nam se desio bug u KK 2.0.
RC JAZO sletio i dok je Daglas otkačio bateriju za video link, mali krenio u zrak ko raketa. Palica gasa mi je bila spuštena jer sam sletio i ugasio motore (iskreno SADA ne znam da li sam prebacio u SAFE MOD, ali i s ARMED motori se ne smiju startati bez dizanja palice gasa ). Dok se dizao, pošto imam isto iskustvo s Y6SCORPION dao sam gas do kraja( gornji položaj palice ) i motori stali te je počeo padati. Da ne bi opizdio o zemlju jer se već digao na oko 15 m, vratio sam palicu na pola te se stabilizirao ali je i dalje padao. Ne znam da li su i ostale palice radile, ali sam panično ( valjda ) spustio palicu što ga je ponovno diglo. Ugasio sam stanicu te su se ugasili i motori. Ponovo je proradila gravitacija. Opet sam je upalio nadajući se da se nakon starta sve resetiralo na normalne posravke, ali i dalje isto. Digao se na oko 20 m i počeo driftati brzo desno o mene. Nije mi preostalo ništa više, već sam ponovo ugasio stanicu i pustio da padne. Našli smo ga u gustoj travi oko 40 m od nas. Pao je na leđa ali su motori i dalje htjeli raditi tako da smo čuli da regleri sviraju ( a stanica bila isključena )
?
Ovo je stvarno čudno?
Motori su bili pakleno vrući. Morat će mali ići na operacijski stol sa dobrim povezima da se vidi što se desilo.
Na njemu je FW 1.5.