multiwii vs KKboard August 20, 2013, 06:16:33 pm Elem, nabavio od prijatelja Gaui X330, jer je izgubio zivce nakon dva katastrofalna pada. Jedva ga ponovo slozio i natjerao u hover. Nestrpljenje, sumrak, model izmedju mene i sunca u zalasku, ne znam sta je gdje okrenuto i naravno, okrenem ga u zemlju. Polomim frejm, sve ostalo na mjestu.Napravio H frejm, od drveta, razmak izmedju osovina motora po dijegonali je 550mm. frejm je jako cvrst i ne uvija se.Elem,mijenjao bih stabilizaciju pa molim preporuku, da li da uzmemhttp://www.rctimer.com/product_761.html ilihttp://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__24723__Hobbyking_KK2_0_Multi_rotor_LCD_Flight_Control_Board.htmlCini mi se da Multiwii ima vise mogucnosti, ono sto mi je bitno i sto bih rado imao je altitude hold.Miso Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.
Odg: multiwii vs KKboard Reply #1 – August 20, 2013, 08:03:35 pm Ja letim vec dugo razne modele na KK2 i meni je zakon, Svaki put kad sam pao bila je moja greska jer sam izvadjao gluposti sa quadom. Stavis gore 1.6fw ili 1.5 i mrak. Podesis sve na livadi . Za multiwii neznam
Odg: multiwii vs KKboard Reply #2 – August 22, 2013, 02:09:16 pm da li kk 2.0 podržava altitude hold ? mislim da nisam vidio tu opciju..mada je izgleda zbog displeja lakša za podešavanja....molim za još informacija Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.
Odg: multiwii vs KKboard Reply #3 – August 22, 2013, 02:32:54 pm KK2 nema altitude hold, a sad znam recimo da Crius ili APM imaju ali to na njima treba znati podesiti
Odg: multiwii vs KKboard Reply #5 – August 23, 2013, 10:41:26 pm Što se dešava sa KK2 ako ostane bez RC signala ? Ako nema neku vrstu "altitude hold", vjerojatno ne može pouzdano prizemljiti, ili ima neki način ?!?
Odg: multiwii vs KKboard Reply #6 – August 23, 2013, 11:05:47 pm Ide po zadnjoj zapovijedi dok je imao signala...dok ima struje Probao nekoliko puta.... nenamjerno