Odg: Naši najbolji FPV filmovi Reply #345 – December 23, 2014, 04:46:57 pm Bez utega se neces rijesit tako lako vibracija na quadu, na avionu druga prica, ali na quadu obavezno... Jel je kamera 39g i gumice su potpuno beskorisne i neuspiju iskompenzirati vibracije.
Odg: Naši najbolji FPV filmovi Reply #346 – December 23, 2014, 10:21:33 pm 2.7K HDmalo mi je trebalo dok sam posložio sve, još i uz muziku... no uživajte, nadam se da je ok Aerial Showreel 2014
Odg: Naši najbolji FPV filmovi Reply #348 – December 24, 2014, 12:24:34 am Odlican video i snimke Tom!nesvidja mi se intro i predugacak je ... i outro isto! ... i font za web site bi koristio neki sans-serif
Odg: Naši najbolji FPV filmovi Reply #349 – December 24, 2014, 07:37:20 am Impresivno ,kao i uvijek....posebno 1:06...Tom , Hvala i Sretan Božić... LPP.S. Da, skoro zaboravih ...glazba po mom guštu... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Naši najbolji FPV filmovi Reply #351 – December 25, 2014, 12:34:19 pm Zadnji lijepi dani korišteni za letenje na plaži ZDRILAC kraj NINA koja je bila kobna za moje letilice. EASYSTAR i X-UFO završili u moru.. Treći put nije pao ali mi je zbog kratkog spoja ( moja greška ) riknuo EAGLETREE diversity 23.12.2014. NIN - PLAZA ZDRILAC Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Naši najbolji FPV filmovi Reply #352 – December 25, 2014, 12:52:18 pm Čovjeće, fakat koma! A zasto u video i te padove nisi uvalio?!
Odg: Naši najbolji FPV filmovi Reply #353 – December 25, 2014, 04:31:47 pm Bravo Bodul, i ja nabacio let, uskoro ce hladnoce tako da brijem da je ovo zadnje ove godine pa treba uloviti svaku sekunduhttp://www.youtube.com/watch?v=Yfi9f_FTfZo&list=UUs7PzBwYqQH5zib6Rqnz-Kg
Odg: Naši najbolji FPV filmovi Reply #354 – December 25, 2014, 06:52:28 pm E moj DAG... Nemoj me mučiti sa tim dizasterima.. Prvi pad sa Easystar je bio među prvim FPV letovima... Zablesavio sam i nikako da smirim avion, Morao sam ga sruštiti na Zemlju, jer je svugdje oko mene bilo more. Sva sreća napola je bio u moru pola na plaži. Jednino su na VIDEO TX otpala dva mala chipa. MUVA ih je zalemio i radi :-) X-UFO sam vozio sa KK2.0 shrotom. Počeo je bacati i zanositi. Imam video snimke NIN. Ti je bio prvi let. Odmah nakon njega sam obavio drugi na ovoj plaži. I onda zablesavio i počeo nositi u desno. Morao sam ga opet sruštit da ne ode na pola uvale. Upao u more na sam rub plaža_more. GOPRO se otkortljao u more pola metra od plaže. I na kraju sve radi. GOPRO bio moru 3-4 minute. Odmah sam ga oprao u STUDENOJ a kod kuće u destirliranoj. Evo i dalje radi. Taj drugi video pada je snimljen ali je kamera ostala bez napona i nije "zatvorio" video, premda ga programi vide, ali ne mogu otvoriti fajlu. Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Naši najbolji FPV filmovi Reply #355 – December 25, 2014, 06:55:23 pm Ako odes na google i trazis how to restore a corrupt gopro file, izvuci ces vjerojatno veci dio filea. Ja sam tako vec radio. Zao mi je da nemas srece, zelim bolju srecu u novoj godini!
Odg: Naši najbolji FPV filmovi Reply #356 – December 25, 2014, 07:04:03 pm Hvala na info. Nisam se trudio jer sam bio u šhoku dali će GOPRO preživjeti. Sušila se tri dana dok se nisam usudio ubaciti bateriju i uključiti. Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Naši najbolji FPV filmovi Reply #357 – December 26, 2014, 09:15:49 am si gopro otvaral ili opral izvana dx9-xd8-gobac630
Odg: Naši najbolji FPV filmovi Reply #358 – December 26, 2014, 01:11:21 pm Samo skinuo poklopac i odvidao plastični dio u koji ulazi baterija. Dalje se ne može. Dvije ploče spojene nekim jakim kablom ( Žicom ) koja valjda spaja te dvije ploče i prenosi struju. Dovoljno za oprati u destiliranoj vodi. Iskusni preporučuju i oprati u alkoholu da povuče sav H2O sa elektronike. Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Naši najbolji FPV filmovi Reply #359 – December 27, 2014, 10:51:00 pm Testirao danas malo Acro+ mode na CC3D , steta vrijeme je bilo koma, tako da i nije bas bilo za neko letenjehttp://www.youtube.com/watch?v=0jzA1eLT_50&list=UUs7PzBwYqQH5zib6Rqnz-Kg