Poletio je vrlo malo, no prvi dojmovi su jako dobri. Krila su jako cvrsta i prezivjela pad bez ostecenja. Kompletno su omotana selotejpom i nemaju nikakvih unutarnih ojacanja osim 2 stapica za sis cevape
Dok je dragon letio, letio je vrlo stabilno i imam dojam da ce biti super i stabilan glider, ALI trebat ce i veci rep zbog balanisranja tereta
E sad druga strana price.... u zadnje vrijeme mi se javljaju nekakvi glitchevi u radio vezi. Koristim originalnu stanici i prijemnik. Stanica je EFLY 4B-II 2.4GHZ DSSS... nekakav digital system bla bla... Dogadja se da pomak jednog servoa, uvijek malo pomakne i drugi, a ponekad link padne i ne slusa. Tako je wingdragon poletio i sam si birao smjerove dok je letio iako je na podu u preflight checku bilo sve oke. Otvorio sam prijemnik al u njemu nema nekih naznaka da bi sto bilo potrgano. Morat cu jos otvoriti i stanicu da vidim jel sve zalemljeno i u redu. Ovo me vec kostalo nekoliko padova i penjanja na drvece (vrlo visoko drvece btw.) pa razmisljam cak i da prizemljim flotu dok se problem ne rijesi. Za sad nemam rezervnih prijemnika pa nemogu usporedjivati.
Btw. mali stiropor avioncici koje sam izrezao lete tako lijepo da bi ih mogao citav dan bacati nizbrdo. Fino polako, polako... jos da mi ih netko skuplja i donosi natrag