..osim ako niste letač u termici, priznaje se kao solarni pogon
!
Ok, šalamala, nema ništa od tankih solarnih ćelija kojima bi presvukao krilo, 2-3 k$ je ipak malo previše za model...ako cijene padnu u skorije vrijeme-možda !
Umjesto toga solarno napunim batku na livadi: pokupio sam solarne panele gdje god sam uspio užicati i složio kao neki panel za pogon punjača. Kako je snaga prikazanog ispod 12W na 12 V ne mogu doseći 1 A punjenja.
Ako povućem previše struje, pada napon, punjač resetira. To sam riješio tako da sam otspojio cooler ( vuće nevjerojatno struje !) i otpore koje on zapravo hladi zamijenio sam sa onima veće snage disipacije. Koncept se održao, preživjele i baterije i punjač.
Problem nailaska oblaka riješio sam sa malom LiFe baterijom iza: kada punjač ne radi, ona se puni, ako punjač radi i naiđe oblak, ona dopunjuje struje iz panela ili je sasvim zamijeni za kraći period.
Sada ćekam da mi stignu pošteni paneli da mogu zamijeniti ovu ikebanu sa slike.
Prednosti:
-ne moraš kopati po autoakumulatoru na livadi
-ako se batka zapali na punjaču - može se dovoljno udaljiti, tj. nije na haubi auta
-lakše od doatnog akumulatora
-valjda je ekološki prihvatljivo,
-fora je i dobiti ćeš puno pitanja od prolaznika
!
Mane:
-12 W na 12 V znači 1 A, za manje batke ok, za veće batke duže vrijeme punjenja
-treba malo preraditi punjač da ne cucla dodatnu struju i znati složiti diodnu sklopku da ne bude puni-prazni
Kada mi stignu paneli, sve složim picikato i objavim provjerenu shemu spajanja.
Napon !
Damir