Po meni je najbolja opcija
fatshark komplet (to je meni u planu nabavit uskoro)
Je skup ali je to oprema koja je rađena specificno za RC klientelu... dakle avione, helice, aute i glisere.
No rezolucija za snimanje na njima nije nista bolja od flycamone kamere dakle VGA (640x480) dakle nebi bilo lose prikljucit na taj sistem neku drugu HD kameru koja ima video out.
Ako ti bas treba nesto za kvalitetniji video... hmmm ne znam sto bi ti rekao sve su kamere osjetljive na vibracije nema iznimaka samo su neke vise a neke manje osjetljive.
Bolje bi bilo pitanje kako napraviti neki nosac da se vibracije neutraliziraju pa je onda izbor kamera daleko veci cak i za jeftinije pare.
Ako koristis neku jedrilicu onda mozes staviti i onu malu HD kameru sto je djele u T-com sa maxtv-om ima solidnu kvalitetu slike slike i lagana je. (ima i realtime video out dok snima) Ja je koristim na easy glideru i zadovoljan sam s njom. moja jedina zamjerka toj kameri je sto su radili kompromis nema optickog zooma pa je zoom fixan i s time su srezali siroki kut (FOV) koji je relativno mali. Nije to nista ne rjesivo sa nekom fisheye predlecom sto je trosak od nekih cca 100-150 kn extra.
Primjer kako snima ta mala kamera:
Smooth flying in FullHDpoZDrav!