Koji program koristite za video edit January 23, 2010, 04:01:47 pm Evo ja kreno kao da malo editiram video da maknem neke scene koje su mi glupe i da malo skrati cjelu priću i sada je problem taj HD.File je velik i neznam sa kojim programom da ga editirma a file ima ekstenziju ".mov" znači ne može Movie editor iz windowsa.Koji program koristite za edti? www.jazz-copter.com
Odg: Koji program koristite za video edit Reply #1 – January 23, 2010, 08:45:33 pm Pinnacle Studio ti je poprilcno jednostavan i moze dosta toga!! Mislim da je 12 zadnja verzija!Adobe Premier je malo kompliciraniji al se lagano skuzi pogotovo ako si vec radio u nekom Adobe programu! Davno sam se igrao u PowerDirectoru od Cyberlinka ... isto ok za pocetnike ko Pinnacle al mi se rusio dosta!
Odg: Koji program koristite za video edit Reply #2 – January 23, 2010, 09:23:53 pm Dosta močan, a intuitivan program je Magix video pro x. Ako ga kombiniraš sa Magix music maker možeš se zabavljati cijeli dan. Evo ti jedan uradak sa ta dva programa: flying is... Tko umre na jesen, za njega nema zime.
Odg: Koji program koristite za video edit Reply #3 – January 23, 2010, 11:12:10 pm sony vegas RatRodderz
Odg: Koji program koristite za video edit Reply #4 – January 23, 2010, 11:17:42 pm Quote from: fly on January 23, 2010, 11:12:10 pmsony vegase taj sam ja skinuo i onako ima podosta opcija trebalo mi je malo da skužim i radi ok probati ču još ovaj od Adobe. www.jazz-copter.com
Odg: Koji program koristite za video edit Reply #5 – January 23, 2010, 11:22:20 pm I Pinnacle Studio bi mogao probati.Čak sam našao orginalni CD sada maloprije to ču isto instalirat to sam dobio uz neku TV karticu još davno.Valjda če nešto uspjeti.Ma problem je u tome što mogu ja napraviti video da super izgleda ali je problem što ima i super puno MB .Kada smanjim kvalitetu izgleda mi loše na kraju ispada da nema smisla snimati u Hd-u ako nemisliš kompletno dignuti video na net a sa druge strane ako nemaš dovoljno brzu vezu onda još i cjela stvar šteka.MOram nešto skombinirat da je dobra kvaliteta a manji file.Naravno kolko se da. www.jazz-copter.com
Odg: Koji program koristite za video edit Reply #6 – February 05, 2010, 10:29:46 pm Ja koristim Edius... to sam dobio od tehnicara sa televizije i zadovoljan sam kako radi. Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti, ne vrijedi.A ja letim DJI Quad... i Yuneec typhoon H http://www.youtube.com/user/NiramZDskype: niram_zd