sve su 3s-2200(rhino 2150)-25C zippy(1), 30C rhino(
zippy-minutazom kao i rhino, snagu nisam tada znao mjeriti niti imao cime no odokativno tu negdje iako mi se cinilo slabija od rhino
rhino-nakon vise od godine koristenja neke su se napuhnule, neke onako, pomalo nista strasno. neke sam zabio u pod, spigale se, napuhnule no i dalje rade. dve su se prilikom pada unistile i cekaju da ih pretvorim u 2S
rhino u startu skuplji no to nadoknadi time sto je laksa batka pa se ranije dalo skombinirat to sa shippingom i dodes na isto. a snagom su mi se cinile najjace od svih 3S koje sam imao-zippy,nano,art-tech i raznorazne no-name. uzeo ih na preporuku starih gurua i kaj reci,letjele su, ja ih trgao i to je to. minus bi stavio jer su se kako ne letim, iako stavljene u storage mod, u lipo-bagu ipak napuhnule kaj ce reci-SVE SE BATKE NAPUHUJU. a uredno su odrzavane i skladistene.
nisam pratio kako sada stvari stoje s cijenama i shippingom, i dali su i dalje rhino u vrhu ponude po kvaliteti i snazi, no kako sam poceo shopingirat po švagiju a i odlucio malo sam ekperimentirati jer mi je nekako vise dosta lovackih prica, prešao sam na švagi EXPERT batke i kaj reci, totalni preporod...niti se napuhuju, odlicno rade, pokazuju super snagu a cijenom su tu negdje...do sada isprobao GREEN i GOLD liniju batki, sve 4S i za sada kako rekoh, prezadovoljan, a batke niti pokazuju zamor niti pokazauju tenziju napuhavanju...
isprobao sam i e-flite 3s 3300mah batke i mogu reci da odlicno rade.
najbolje od svega je kaj batke nisu toliko skupe kao neke razvikane a rade sasvim solidno(za amatera modelarstva
)
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.