Kao prvo i futabu i turnigy i onako isti kinez lemi, tako da ne kuzim zasto bacati novce! I nebitno je dali avion ima metar raspon krila, ili 3 metra sve je to isto za stanicu!
A ako se vec toliko bojis, onda uzmi Hitec auroru9 , pa leti!
To si lepo reko, ali sve zavisi po kojim standardima koji kinez radi, neke stvari se jednostavno ne mogu usporediti, eto po tvojim postovima sam zaključio da si automehaničar koji servisira BMW ispravi me ako griješim.
E sad te pitam zakaj BMW, a ne recimo Hyundai koji ima isto dobre aute ili nekaj kinesko.
Lp
Nećemo valjda uspoređivati aute i stanice?
Koje je tvoje pitanje, zakaj servisira bas BMW ili zasto vjeruje i njega kao firmu? Svako ko zna išta o autima ili o motorima sa unutrašnjim sagorijevanjem zna zašto je BMW to što je i o koliko su tehnologija sami izmislili i prvi isfurali...naravno, to ne znači da ostalo ništa ne valja.
Nisam za usporedbu jer je auto normalnoj osobi stvar prestiža i ukusa, a ako se o tome ovdje radi što odma niste rekli da želite stanicu da budete glavni u kvartu?
Onda ne trebamo niti glasati na anketi
Mi samo tvrdimo da kineska jeftinjara odrađuje sve, ako ne i više kao stanice koje su puno skuplje, ništa drugo. Nitko tu ne tjera nikoga na kupovinu ičega
Ponovit ću, većina nas trkelja po palicama tak da nismo zaslužili ni Turnigy a kamoli nekaj skuplje, i kao što je Coljo rekao, STANICI JE ISTO koji avion vozi