Da se nadovežem na Daglasa i ja sam jučer imao crash
Stavio sam novi firmware na storma i otišao letit, prva 2 leta su prošla više manje ok a 3 lete je završio ovako:
Ljepo jazavac uključio PA mod na stormu prebacio se na kameru gdije je slika stabilizirana i ljepo vrtim kameru i super nakon 2 km takvog letenja avion je iz nekog razloga počeo gubiti visinu i pikirati prema zemlji a ja na gimbalu to nisam primjetio jer je meni sve bilo savršeno ravno po svim osima.
Kada sam kužio da nešto ne valja, več je gotovo okomito išao dole i k tome nije slušao moju komandu i tako se zabio u zemlju.
Bio je cijelo vrijeme u PA modu jer u jednu sekundu nisam stigao nasljepo sa nočalam na glavi prebaciti kamera switch sa gimbal na FPV kameru i još prebaciti iz PA u manual.
I tako da imam isto totalku od elektronike je sve netaknuto osim gimbala koji se rasuo i 2 probušene 5000 4s baterije i nisam uspio nači gps od storma.
Isto kao i kod daglasa gps tracker je odradio svoje našao sam ga za 3 minuta na 2500 udaljenosti.
I na kraju da nebi bilo zabune ovo je bila čisto moja krivica jer da nisam zujao okolo sa gimbalom i posvetio više pažnje samom letu nebi se ovo dogodilo nego bi ga ljepo na vrjeme prebacio iz PA u manual i vratio nazad kao svaki puta kada je za tim bilo potrebe do sada.
Ali nema veze sada čemo kupiti još jaču i bolju pilu samo da smislim što.
Ako netko ima preporuke slobodno nek stavi link.