A kaj da ti velim Juro, kaj sam ja sve doživio u moja tri desetljeća igranja sa modelima zrakoplova, i to ne 'od modela' nego 'od ljudi' !
Jednog kolegu su fizički napali , jedrilica je lijepo penjala u termici, što je on rekao 'bez motora', a tip ga ošamario 'kaj me praviš budalom' !?!
Desilo se to na Jarunu, na onoj padini južno !
Mene nikada nisu napali (ljudi) , vjerojatno zbog moje fizičke pojave, ali je zato jedna baba nahuškala pesa na mene: srečom imao sam na sebi službene čizme i razvalio ga da je odletio u zrak, jadna životinja nije ona kriva što mu je gazdarica retard, ali ja ne volim biti izgrižen!
Nedavno me neka, opet baba napala verbalno 'da će mi se baterija isprazniti dok je 'boomerang' u zraku, pazi bukvalno me napala, no onda se pojavila moja Gazdarica pa ja ova prestala gnojiti.
Jednom ne ma Kanalu napao pas lutalica, zapravo je htio napasti mog Juniora, ali sam ga navukao na sebe dok se mali ne sakrije u auto, ovaj puta mi je pomogao onaj štap za lociranje termike, ali usrao sam se od straha, đukela veća od mene.
UGL, Juro, primi to sportski i izbjegavaj (nepoznate) ljude dok letiš, a dedu od 70 godina i tako nitko od nas ne može razumjeti , tko zna kakvi ćemo mi biti ako doživimo te godine
.
Damir