Dakle, i ja sam složio malca, kojeg je Sekile imao prilike vidjet, no kako mi se nije dopadalo da su
regleri vani (iako je Sekile sugerirao da ostanu zbog boljeg hlađenja) rastavljen je i presložen tako da su sada
regleri nutra.
Kao regleri su korišteni neki naručeni sa Ebaya jer su regleri sa RC timera bili neispavni u okruglom iznosu od
50% (u prijašnjoj naruđbi još i gora sizuacija = NE NARUČIVATI REGLERE SA RC TIMERA).
a tu se vide i još trokraki propovi Gemfan (još neisprobani)
Nakon što je mališa presložen isprobali smo ga i nije da se hvalim ali...pa neka Sekile kaže....
To je bilo prekjučer, jučer navečer hoću malo, čisto za dušu navečer u vrtu odletiti, i prokleta sprava ne radi
Treći motor se zavrti i radi kontinuirano samo na malom gasu, čim se pojača gas prestane raditi i čuje se zvuk sa reglera
Dijagnoza - probila faza, jutarnje konzultacije, ali ne postoji puno izbora, ipak idem ga spojiti direktno na regler samo sa propom i
prokletinja radi
Zamijenio sam receiver (nema puno logike, ali bilo je ono sranje od V8FR i stavil digitalni) i stvar radi normalno, vidjet ćemo što će biti
dalje, sutra testovi na preljevnici