Evo ekipa stigao i zadnji dio slagalice za slaganje minija, motorceki sa goodluckbuya. Ja neznam kako vi , ali sve sto sam narucio sa goodluckbuy doslo mi u 10 dana, brze ne EU HK. Kad sam vec kod HK ili ti garazne prodaje RC opreme, zadnje sto sam narucio , prvo smo cekali mjesec dana sa EU store-a i na kraju kad je doslo nista ne valja. Baterije koma, unutarnji otpor po celiji oko 28
, KATASTROFA, nemozes ju koristiti ni za napajanje AV opreme. Drugo narucio Turnigy MAX80 punjac, naravno radi napola. I sad papci hoce da im snimam videa ko Hitchcock da se oni uvjere da je to tako. Ja im snimim i opet im nije dovoljno nego hoce valjda da unajmim CSI da oni skupe dokaze. Tako da odsada moram naci novog sellera za batke, prijedlozi dobrodosli.
By the way danas sam probao jazavcev mini quad voziti FPV preko mobius kamere i meni je super, nema laga , ili ga mozda ima toliko malo da uopce ne kuzim.
Evo motorceki, polako pocinje slaganje jurilice. Odabrao sam Mystery A1510 , bas me zanimaju kako ce se pokazati, na prvu mi mehanicki izgledaju ful cvrsti makar su malecki. Evo par fotki usporedbe