P
Nakon sto sam jucer transformirao minija u podmornicu, pao u najvecu lokvu tako da se samo gornja ploca frame virila iz vode slijedila je vise satna operacija do 3 ujutro.
Nakon prvog susenja nista nije pokazivalo znakove zivota. Sjetio sam se da imam jedan pokvareni immersion ali sam trebao preseliti onaj mikro cipac kojeg je frankycro spominjao. Uff koja muka kad nemas adekvatnu lemilicu ali uspjelo je , slika je tu. Skinuo afro escove sa slimmya i cc3d. Mali je ponovo u igri ali opet ide podesavanje
Prošao malo bolje, jer mi je mini završio u blatu. Jednostavno je naze32 poludila (znam zvuči nevjerojatno), neposredno pred slijetanje (sreća da je bilo pred slijetanje), flipnula na leđa i svi motori full gas (nasreću već je bila na leđima na podu). Nije bilo moguće niti smanjiti gas niti disarmati, i tako je bilo sve dok nije do kraja ubila bateriju.
Epilog, dva skršena propa, kompletno rastavljanje i čišćenje. Čak sam i bateriju uspio vratiti u život, ali bilo je par dana zanimacije (čišćenj, sušenje, ponovo slaganje).... Jedino je bilo dobro što sam na naze stavio spužvicu (zbog barometra)
pa nju nije trebalo ponovo čistiti. (Inače sve se dogodilo nakon promijene firmware na zadnju verziju).