Skip to main content

Topic: Racing quad - Team Hrvatska (Read 1203705 times) previous topic - next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Odg: Racing quad - Team Hrvatska

Reply #6465
Kad sam cuo da zadnji betaflight radi na F4 plockama, morao sam to probat na OP Revu koji mi vec neko vrijeme skuplja prasinu i radi zakon sa XM20A na 8khz. I novi kolega Aldo sa foruma mi je ustupio par voznji sa Tiny Whoopom, ta mala igracka je ziva ludnica, predobro. Evo malo DVR snimki posto jos nisam nabavio Xiaomi

Video Preview Image

Reply #6466
Oj! Daj ti nama info o tiny whoopu :) Jel prerada Blade intrudixa ili neceg ili neki diy?

Reply #6467
Origigi Inductrix sa upgradeanim motorima i covjek nabacio neki fpv combo i slika je mrak. Ma igracka je zakon , fino leti. Ali drugi kompa je nabavio onaj za 65$ sa banggooda sto odmah bindas na taranisa. Ako to probam ovaj vikend napisem usporedbu

Reply #6468
Ajd pliz, ja ga pratim vec neko vrijeme. Ovaj sa bg mi djeluje ok, i bitno mi je da mogu bindat sa taranisom.

Ima bg neki novi u preorder, uskoro izlazi. I cifra nije pretjerana, a binda se sa taranisom.
To je mrak za oko kuce :)

Reply #6471
Odlična vožnja Igore, a i pozicija nije loša  ;D

Reply #6472
Igore , nemoj više perfektno letit ,jer postaje dosadno... ;D
Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijama
Mes

Reply #6473
Jos malo uzivancije na novoj Beti

Video Preview Image

Reply #6475
Epska utrka

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

dovoljno jak motor moze dignuti i tavalon u zrak

Reply #6476
Skoro pa svi idemo :P

Reply #6477
Kontam i ja ici, samo moram Rockya nagovoriti da izvadi pijesak iz vagine da ide i on

Reply #6478
Tak treba, razvalite ih dolje, i donesite tu lovu doma :) Nisu male cifre u igri :)

Reply #6479
Pa naravno...