Odg: Quad LTF (long time flight) Reply #210 – February 01, 2014, 11:25:21 am Za utjehu Tom , cijela obala, pa tako i splitska, je pod TSUNAMIJEM.... ... Uživaj u hrani i TV programu... LP Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Quad LTF (long time flight) Reply #211 – February 02, 2014, 08:39:21 pm danas lijepo krenuli doma, kad ono autocesta zatvorena, stara cesta također,pa se vraćali nazad do rijeke i preko bakra-crikve-senja za Zg.. strašno,a cesta puna leda pogotovo uzbrdo kod Vratnika, bilo par sudara, imam neke i na auto kameri,uglavnom, prvi dan nisam letio da se žena ne buni kaj nosim to na odmor, drugi dan malo šetnjice i onda popodne nabacio testni let da vidim jel sve radi nakon što sam složio sklopivi quad...i nakon 4 min dođe Pizza pa sam morao sletit, a onda idućih 5 dana to nevrijeme, kiša, vjetar... milina http://www.jutarnji.hr/hrvatska-okovana-ledom/1160981/?foto=16http://www.jutarnji.hr/video--bacalo-ga-kao-od-sale-dramaticno-probijanje-trajekta-lastovo-kroz-visoke-valove/1160899/tak na nisam snimio ništa uz more, više sreće next time Opatija - kućahttp://www.youtube.com/watch?v=_sP5wgrnJYA
Odg: Quad LTF (long time flight) Reply #212 – February 02, 2014, 09:05:07 pm ovaj drugi je bolji video, trebao si zacimat malo dostavljaca, makar bi njemu jedan takav quad sigurno dobro dosao
Odg: Quad LTF (long time flight) Reply #213 – February 03, 2014, 08:26:39 pm Drugi je bolji Leti samo leti :-)
Odg: Quad LTF (long time flight) Reply #214 – February 04, 2014, 04:48:02 pm Evo I Ferdinand K sa novim setupom....129min 15sec flighttime on Vimeo Some days you feel like the Wright Brothers.And some days you're Icarus.
Odg: Quad LTF (long time flight) Reply #215 – February 06, 2014, 06:10:50 pm novi dodatak = još lakši transport Quick release multirotor propeller CW and CCW
Odg: Quad LTF (long time flight) Reply #216 – February 06, 2014, 06:48:32 pm Bok Dr-e di si nabavio te prop adaptere? šta su navoji na jednu i na drugu stranu ovisno o vrtnji motora?lp Leti samo leti :-)
Odg: Quad LTF (long time flight) Reply #217 – February 06, 2014, 09:22:43 pm To definitivno moraju bit CW i CCW navoji ako nema nikakvog drugog osigurača. Možda probat stavit brake opciju na ESC pa zaletit propeler na max i onda brake pa da vidiš veselja po sobi COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: Quad LTF (long time flight) Reply #218 – February 06, 2014, 10:01:24 pm Pa da jedino je to logika zato pitam, jer jasna stvar šta bi se inače desilo Leti samo leti :-)
Odg: Quad LTF (long time flight) Reply #219 – February 06, 2014, 10:19:49 pm dečki, piše CW i CCW u naslovu oba filmića drugačije ne bi išlo.Quick detach CW + CCW multirotor propellersa nema brige za kočnicu jer sam ju odlemio s reglera.to sam naučio od jedriličara Diogena pošto njima često izgaraju ako naglo spuste gas
Odg: Quad LTF (long time flight) Reply #220 – February 06, 2014, 10:48:08 pm Tom ti si čudo Svaki čas nešto novo od tebe,Svaka čast, nemam riječi Zagi, Mini Titan 325, F5J-N 400 by Beli, MPX Easy Star IIMPX Funjet, Cessna 177 GP-10,MPX FunCub, Robbe Charter, Combat & Slope Soaring Wing, Mini Dex DLG, SpaceWalker, Cirus.Futaba 7C
Odg: Quad LTF (long time flight) Reply #221 – February 07, 2014, 12:47:12 pm FOXTECH...I SAM SAM TO GLEDO AL KAD MI GLUPI MOTORI IMAJU NEJEDNAKO RAZMAKNUTE RUPE 12-14..Tomislave,misliš li da može držat to propeller ako samo 2 šarafa stavim? Some days you feel like the Wright Brothers.And some days you're Icarus.
Odg: Quad LTF (long time flight) Reply #222 – February 10, 2014, 01:51:14 pm Dobra stvar su ovi adapteri, nema šta .Vjerujem da će ubrzo dati na tržište i adaptere sa drugačijim mjerama rupa za razne motore. "Rcfans88" (jeftiniji su od foxtech-a ali malo duže se čeka)http://www.rc-fans88.com/goods.php?id=1597
Odg: Quad LTF (long time flight) Reply #223 – February 10, 2014, 04:34:43 pm Vidim da su malo povoljniji,al isti je razmak rupa..veli Tomislav da on ionako drži to samo na dva šarafa(I da se vidi na video I stvarno da).....ja naručio jer nema goreg kad moraš odvidavat direct montirane propelere(jer naravno treba kapnut I malo loctitea da se nebi od vibracija sami odšarafili)pa onda još I sjebeš navoj direct na motoru nekad...oni ostali prop adapter sa navojem,uf,dovoljno je da jednom propeller negdje lupi pa da se samo mrvicu savinu I da vrtnja zbog toga bude u banani I da vibrira...a I za moj koaksialni setup bolje je da su motori vise razmaknuti(sa pancake motorom I direct montiranim propom su dosta blizu pa je propwash efekt bolje prisutan(neki vele da je idealan razmak koliki je pitch na propelerima,znači ak je 6 onda 6 incha(15cm) između gornjeg I donjeg propelera)... Some days you feel like the Wright Brothers.And some days you're Icarus.
Odg: Quad LTF (long time flight) Reply #224 – February 10, 2014, 05:17:14 pm Dovoljno je sa 2 šarafa stisnuti ovaj adapter na motor , jer kad malo pogledaš i sami propeler je na 2 šarafa.Kod 5010/14 motora nisu baš tvornički rupe simetrično izbušene ,ja sam napravio nove i urezao navoje, sad je 100 % i idu sva 4 šarafa od adaptera.Ovi adapteri i onaj zglob za GPS antenu su me spasili kod transporta, imam namjeru napravit i kofer za quada (55x55 cm) .