Pozz.
Evo vratio se ja, malo sam bio odsutan u zadnje vrijeme.
Ma quad je super, nije odletio u nepoznato
Vidim da se tema razvija i drago mi je.
Tomo odlični su snimci, vidim da si riješio vibracije i da je snimka upotrebljiva,
istina da ove lopate stvaraju vibracije a još i tome treba napomenuti da prilikom
stavljanja propelera na ove motore rupe baš i nisu dobro tvornički napravljene na motoru (na jednom je bila skoro 1mm krivo izbušena).
Napravio sam nove rupe i urezao navoje, razlika je drastična.
Propele već dođu kako tako u dobrome stanju što se tiče balansa ali još su one daleko od savršenog, naime kad ih se montira i zavrti one ccw su malo u banani (kad se gleda sa strane vidu se dva vrha, što nije nimalo dobro, ali uz malo brušenja i to smo sredili, sad su ok).
Dok letim sa LiPo baterijama (zakačena odoispod) ima vibracija, a sa LiIo baterijama u cijevi vibracije su puno puno manje i snimka je solidna
, antivibracijske gumice gore i stvar radi za 5.
Trenutačno letim FPV 65 min. sa keychain kamerom gore i LiIo bat. (bez gimbala jer još je u izgradnji, ovi iz Kine malo štekaju sa isporukom djelova
)
Moglo bi i koji minut više ali šparam baterije ( sletim na cca 2,75 v po ćeliji)
Sat vremane je sasvim dovoljno, više me brine to što mi prsti utrnu dok letim vani u jutro na hladnoći
Od sutra sam ponovno malo odsutan, ali kad se vratim bude i koja snimka
,
nakupilo se toga dosta snimljenog .