naza M- v2 pomoc November 11, 2013, 05:31:07 pm Dakle kupio novi phantom i kad ukljucim bateriju događa se ovo.Dali zna tko mozda kaj mogu napravit.DJI PHANTOM IMU calibration
Odg: naza M- v2 pomoc Reply #1 – November 11, 2013, 06:24:28 pm nįje bas moje podrucje, alį da spustįš thr. na nulu..... dx9-xd8-gobac630
Odg: naza M- v2 pomoc Reply #3 – November 11, 2013, 07:56:19 pm kad pališ stanicu spustiš trotle (vjerojatno lijeva palica ako je mode 2) prema dolje. Kako neide? Nesmije biti na sredini. Onda uštekaj bateriju u quad.
Odg: naza M- v2 pomoc Reply #4 – November 11, 2013, 08:12:05 pm Moras prvo prirediti TX. Skini straznji poklopac i odredi gdje hoces imati THR ( mode 2 je THR na lijevoj palici). Na toj palici pritegni vijke na elasticnom limu tako da palica moze ostati u bilo kojem polozaju (da se ne vraca sama u stednji polozaj). Zatim moras programirati TX - u uputstvima pise kako. Tek tada mozes upaliti Phantom-a i obaviti kalibraciju. Ja sam svojeg nabavio u petak :-)Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Odg: naza M- v2 pomoc Reply #5 – November 11, 2013, 08:23:39 pm Jesam ja gasa smanjil dokraja i dotegnul limic za gas ali nesljivi ni pet posto skalibriral stanicu i probal sve zivo.Imam nazu vec jednu i snjom nisam imal problema samo je lite verzija
Odg: naza M- v2 pomoc Reply #6 – November 11, 2013, 09:06:00 pm a kakva je situacija kad spojis phantoma na komp, mislim jel ti u TX sve palice idu kako treba. Koliko kuzim ti hoces kalibrirati kompas, a to zna biti problem na phantomu jer mu je kompas na nozi, ako si predhodno nekim magnetom prosao kraj njega onda ga nemozes kalibrirati. Najbolje da ga spojis na pc i pogledas koje vrijednosti baca. Probaj ovo sa videaResetting the Compass of the DJI Phantom (when Calibration fails)
Odg: naza M- v2 pomoc Reply #7 – November 11, 2013, 11:40:04 pm Skuzil sam kaj je pa uopce neradi accelration i gyroscope