Ne bih se složio da su 23 i 26 kubika za 3D a da je zg 20 ei samo za scale letenje ! Evo ovo je 20 ei motor u akciji :
http://www.youtube.com/watch?v=EfndrYkKByA&feature=player_embedded#Čak šta više ja imam i Predator Gasser sa 23 cc motorom i mogu reći da je
T Rex 600 sa 20 ei neuporedivo agilniji i brži od Predatora.
Što se tiče motora i friziranja ovaj motor 20 ei je specifičan i ne ostavlja puno prostora za friziranje ! Hanson, koji se bavi tuningom motora za helije i brodiće, prije nekoliko mjeseci mi je baš to rekao !On je uspio samo izbalansirati radilicu ( mislim da se o njoj radi ) i time je dobio kako on kaže smoother running engine ( ljepši i mirniji rad motora ).
Nakon što sam to rekao Walliju na RR forumu , da se ne može frizirati taj motor on mi je ponudio da mu pošaljem motor i da će mi on pokazati kako je to moguće . Poslaće mi motor i ako budem zadovoljan platiću mu samu za dijelove koje je ugradio ! On ustvari ubacuje drugi klip i pravi motor od 21 cc , i radi još neke druge modifikacije o kojima ja nemam pojma !
I što se tiče ozbiljnog 3D letenja , toga nema sa gasserom ni sa jednim motorom , 3d letenje je moguće ali gasser nikada neće biti kao nitro i imati iste karakteristike !