Kaj se tiče servo hornova, najbolji servo hornovi za 450 ikad su Tarot, oni kaj lako pucaju. Metalne ne bih stavio nikad na ijedan heli (jeftiniji su plastični servo hornovi od getriba, a pogotovo na ovim novim FBL glavama, ogromna opterećenja na servo motore). Iako hornovi na Forzi izgledaju do jaja i sviđa mi se kaj ne moraš subtrimat niš. Remen je definitivno plus i po meni, slažem se da je i ljepši od Aligna
Vjerojatno JR neće riknut, al više nisam ziher, ode Outrage, sad i MA, a bome ni JR nije najpopularniji. Iako mi Align nije najdraža firma, 450ke su im mrak a i ziher si da bu dijelova uvijek za nabavit. Sviđa mi se i novi Gaui osim Forze, ali...
Uz Dominatora ide 45A ESC, iako još nisam vidio dobar Alignov ESC, al ovaj bi kao trebao bit dobar. Kaj se tiče sablji, 325 mi je OK, tj. sve s čim se može autorotirat je OK
Al volio bih probat neke veće. Nemam pojma, bumo vidli, ali moram priznat da mi je Align nekak najbolja opcija
Inače kaj se kontrolera tiče, ne trebam ni razmišljat o ničem osim o V-Baru (sad mi je žao kaj sam riješio FU-BAR) ili CGY750. Navodno je 3GX kao nešto bolji s novim apdejtima, al to govore otkad postoji 3GX i ja još nisam letio dobar 3GX