Jesu li helici lagano poceli biti nezanimljivi? December 03, 2013, 07:36:43 pm jel se meni cini ili je zanimanje za rc helikoptere lagano poceo padatisjecam se prije 3 god kad sam se poceo igrati s hlikopterima svaki dan je bilo netso novo u rubrici HELIKOPTERIu zadnjih god dana sve manje i manje bude nesto novokao da ljude vise ne zanimaju helikopteri
Odg: Jesu li helici lagano poceli biti nezanimljivi? Reply #1 – December 03, 2013, 07:40:50 pm Prvenstveno bih rekao da je na podrucju RH doslo do smanjenja vremena i sredstava za bavljenje hobijem. Lp,Alex
Odg: Jesu li helici lagano poceli biti nezanimljivi? Reply #2 – December 03, 2013, 08:27:26 pm bumo vidli poslje božiča , kaj bu kome ispod bora..... ali sve u svemu bi se usudil reči da nakon pojave multirotora ljude heliči sve manje privlače ... mislim za multije ima več svakakvih naprava kaj se tiče stabilizaje letenja , a heliči su još uvijek bez toga (barem večina) pa su ljudi skoniji bržim rješenima ... dx9-xd8-gobac630
Odg: Jesu li helici lagano poceli biti nezanimljivi? Reply #3 – December 03, 2013, 09:38:22 pm Letili bi svi al ne mogu svi,zna se kakvo je stanje sto se tice financija u nasim drzavama R.I.P modeli: cessna 185, 5xF16 Falcon,2x zagi,Super Bandit,Eurofighter,Mig 29,Mig 29 v1.1,Eurofighter v1.1,Eurofighter v1.2U izgradnji: Tarot fy 450 & F15 Frc Foamies MK2Sada letim: -Ništa
Odg: Jesu li helici lagano poceli biti nezanimljivi? Reply #4 – December 03, 2013, 10:32:10 pm Evo ja sam recimo tek sad nabavio svoj prvi konkretan heli sad se treba učiti Mislim da je dosta letača sad pred kraj godine u strci oko posla i obaveza pa hobby malo čeka. Istina pod borom moramo vidjeti što nas čeka Sent from my GT-P3100 using Tapatalk ACRO43HRCroDEST - Razvoj Web Aplikacija, Informatika i Robotika
Odg: Jesu li helici lagano poceli biti nezanimljivi? Reply #5 – December 04, 2013, 12:12:00 am Sto se mene tice, malo sam bio kratak sa vremenom ovo ljeto, jos moram preslozit jednog, polako, jos malo pa proljece
Odg: Jesu li helici lagano poceli biti nezanimljivi? Reply #6 – December 04, 2013, 07:44:13 am Multirotori sve zanimljiviji i maštovitiji u primjeni http://tehnoklik.net.hr/gadgeti/amazon-uvodi-bespilotne-letjelice-koje-ce-isporucivati-pakete-za-30-minuta
Odg: Jesu li helici lagano poceli biti nezanimljivi? Reply #7 – December 04, 2013, 08:03:09 am Mislim da je neimaština glavni razlog. Mislim da se stvar događa otprilike ovako nekako: pukne te ideja da probaš heli ili multija... skucaš perje za neki entry level heli ili quad... pošarafiš, pospojiš i otvorio si Pandorinu kutiju i tek u tom trenu spoznaš da pravi heli ili quad nemreš platit i da imaš nezanimljivo zujalo koje guta baterije ko blesavo, trese kameru i opasno leluja po nebu i pomisliš si... jebo te.. sa ta 4 esca, 4 motora mogao sam složit 4 poštena aviona...
Odg: Jesu li helici lagano poceli biti nezanimljivi? Reply #8 – December 04, 2013, 01:45:46 pm Tak je da, imam slićno razmišljanje ko šišmiš, kvad je 4x skuplji od aviona. Spektrum dx7s i razni modelčeki
Odg: Jesu li helici lagano poceli biti nezanimljivi? Reply #9 – December 04, 2013, 11:00:44 pm ma kaj bi helići sad postali nezanimljivi kad sam nabavio i 450 i 500, to nesmije bit
Odg: Jesu li helici lagano poceli biti nezanimljivi? Reply #10 – February 10, 2014, 06:54:40 pm Nema mene na forumu pa je rubrika Helići malo zamrla Multirotori su interesantni za snimanje, FPV ili slične varijante, ali su ubibože dosadni za obično letuckanje (moje mišljenje). S helijima možeš radit "pizdarije" i puno su interesantniji, ali i puno teži za letit
Odg: Jesu li helici lagano poceli biti nezanimljivi? Reply #11 – February 10, 2014, 10:11:44 pm Ee kako da nebi, nisu multiji dosadni treba ih znat napravit zanimljivima Ali mi odmah svi FPV na njega i ko lustere po zraku da ih vozamo http://www.youtube.com/watch?v=STbZlmMdlUA https://t.me/pump_upp
Odg: Jesu li helici lagano poceli biti nezanimljivi? Reply #12 – February 10, 2014, 10:14:57 pm U usporedbi s helijima - dosadno
Odg: Jesu li helici lagano poceli biti nezanimljivi? Reply #13 – February 10, 2014, 10:51:02 pm Nisi trebo prodat velositija ... Outrage Fusion 50Futaba T14SG
Odg: Jesu li helici lagano poceli biti nezanimljivi? Reply #14 – February 10, 2014, 11:43:54 pm Evo jedan multi koji nije toliko dosadan!Flite Test - Stingray 500 - REVIEW