Odg: NOVO - Y6 GOLDIE Reply #15 – December 12, 2013, 02:45:09 pm Ja ne kužim u čemu je točno problem Jazz?
Odg: NOVO - Y6 GOLDIE Reply #16 – December 12, 2013, 02:47:29 pm Lijep stroj.Izgleda masivno i čvrsto , sviđa mi se raspored na gornjoj ploči.Kakva su ti iskustva s nožicama....razmišljao sam o sličnim.Imam u furdi preko-nekoliko raznih varijanti ali mi ni jedne ne pašu.... ili su teške ili su premekane ili vibriraju ili prekratke...........
Odg: NOVO - Y6 GOLDIE Reply #17 – December 12, 2013, 02:49:44 pm To ti je g10 1.5 mm u sendvić varijanti sa pametno raspoređenim stupicima.... drzi cudo jedno Aurora optima 9x
Odg: NOVO - Y6 GOLDIE Reply #18 – December 12, 2013, 02:54:49 pm Hvala na pohvalama, naravno! U biti na slikama izgleda masivno... ali u zivo je bas nekako elegantis a cvrst.....Radimo bas na vecem bratu, malo masivniji carbon i g10, e to izgleda ko tvrđava....ali otom potom Aurora optima 9x
Odg: NOVO - Y6 GOLDIE Reply #19 – December 12, 2013, 03:20:25 pm Hvala 4tm. Kao što sam uvodno i napisao radili smo go za gopro pa smo tako i skalirali cijeli stroj. Nešto između quada i kružne hekse. lpToni
Odg: NOVO - Y6 GOLDIE Reply #20 – December 12, 2013, 05:13:43 pm Quote from: zed on December 12, 2013, 02:45:09 pmJa ne kužim u čemu je točno problem Jazz? Neznam u čemu je problem?Toni misli da ga zlostavljam, zato jer sam mu reko da je mogao bolje pričvrstiti kameru za gimbal to je sve. Ali neču mu kvariti post ali za javno prozivanje i zadiranje u moju privatnost čemo se još čuti kada budem prilike za to i sigurno ne javno i ne tu.I ja sam dobio kritike na svoj gimbal u početku pa nisam nikoga prozivao javno kao što to vaš dobri i savjesni kolega radi. www.jazz-copter.com
Odg: NOVO - Y6 GOLDIE Reply #21 – December 12, 2013, 05:22:00 pm Ne želim stati na ničiju stranu jer je to između vas dvoje ali mogu reći da si ti prvi krenuo sa bezobrazlukom u ovoj temi (ako ćemo već vrtić-šprehe isfuravat)
Odg: NOVO - Y6 GOLDIE Reply #22 – December 12, 2013, 06:32:49 pm Da ne bude daljnje manipulacije. Naravno da nije bio problem u gumici. Kolege koji duže prate forum dobro znaju o čemu govorim. Dapače, ponosni smo što smo s tako, samo naizgled, jednostavnim riješenjima uspjeli dobiti takvu snimku. Takav način montaže daje nam veliku praktičnost a potpuno su sigurne za kameru. Kamera se naime brzo i lako skida i vraća nazad, a isto tako pomiće ako je potrebno kakvo podešavanje. Gimbal je, podsjećamo, namijenjen za GOPRO od 1-3. Vibracije su riješene na više razina, a i ova gumica u tome isto tako ima svoju ulogu. lpToni
Odg: NOVO - Y6 GOLDIE Reply #23 – December 13, 2013, 12:48:47 pm ljepo toni da ste to slozili jel ipak vec duze vrijeme radite na tome sve pohvale svaka čast
Odg: NOVO - Y6 GOLDIE Reply #24 – December 13, 2013, 01:21:14 pm Hvala ti Duje, istina je da je trajalo duže, al rezultat nije izostao što je na kraju i jedino bitno. A trajalo je duže jednostavno jer obojica, Bogu hvala, imamo posao i obitelj a jedno i drugo puno traži. Isto tako imamo i druge sfere interesa i bavljenja. Modelarstvo je samo jedan dio priče. Tako da se radilo tempom koliko se i kako moglo bez pritiska. Isto tako nemamo CNC pa je i to produljivalo cjeli proces. No, mi smo jako zadovoljni dobivenim. Ipak smo to složili od nule i to nas ponajviše veseli. Pozdrav dole u Splitu i želim puno mirnih letova. lpToni
Odg: NOVO - Y6 GOLDIE Reply #25 – December 13, 2013, 08:59:47 pm Pozdrav ekipa Hvala na pohvalama za rezanje , Drago mi je da sam sudjelovao u ovom odličnom projektu, barem rezanjem na CNC Super ste to napravili i iskonstruirali, odlično izgleda i predobro leti
Odg: NOVO - Y6 GOLDIE Reply #26 – December 13, 2013, 09:18:52 pm Pozdrav matija, hvala na pohvalama i hvala sta si bezpogovorno rezao sve nase gluposti bez kojih ovaj stroj nebi na kraju ispao tako lepi Biljezim se na nove krivulje!I svima toplo preporucam matiju i njegov cnc Aurora optima 9x
Odg: NOVO - Y6 GOLDIE Reply #27 – December 13, 2013, 11:36:57 pm Nema problema , samo šaljite nacrte , ja režem Sve po želji
Odg: NOVO - Y6 GOLDIE Reply #28 – December 14, 2013, 01:34:15 pm Matija sto sve rezes, kakav stroj imas, kolko cepas? Bi ti se dalo rezat rebra u balzi ili speru, itd.?Ako je isplativo radje bi tebi dao to da narokas nego da mjesec dana rezuckam i smirglam a nece bit finjak kao CNC Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Odg: NOVO - Y6 GOLDIE Reply #29 – December 14, 2013, 09:48:49 pm Pozz Zed. Ovo je stroj [size=78%]http://www.flyfreak.net/ostalo/diy-cnc/[/size]U principu mogu rezat sve. Šper, karbon, balzu , vitroplast...Većinom režem vitroplast 1.5mm G11. Cijena rezanja s materijalom na površini 100*500mm ili 200*250 oko 90 kn. Do sad su svi bili zadovoljni i nitko se nije bunil ni cijenom ni kvalitetom.Znači bilo kaj u toj površini. Gore stavim ploču 1000*500 i onda režem , ne vadim je dok sve ne zrežem.Mogu i šper il balzu, nije problem. Ovisi o dogovoru. Al za jednu karticu balze mi se definitivno ne isplati vadit ovu ploču dolje i onda nakon toga stavljat gore... Nadam se da razumiješ.