Hvala Dražene, slike su profi
evo priče koja prati neke od slika.
Ovdje sam napravio 2 greške koje su me skoro stajale modela.
1. Gas sam namjestio tako da kad spustim skroz palicu, motor staje i normalno, nehotice sam u zraku ugasio motor i imao sam deadstick landing
2. Stajao sam na početku piste, tako da nisam imao iza sebe pistu, nego prugu ! Kad mi je stao motor, nisam imao dosta visine za napraviti krug, nego sam išao odmah dolje prema sebi. Izvukao sam skroz flapsove i dubinu nabijao prema dolje...model je uspješno sletio, ali sa jako velikom brzinom. S velikom brzinom je došao do kraja piste, i zaustavila ga je nepokošena ambrozija. 1 m iza te ambrozije je onaj kamenjar od pruge. Model je neoštećen, uz puno sreće.
Eto, učite iz mojih grešaka

Sad uvijek ostavljam iza sebe rezervni prostor od bar 100 m za slijetanje, i motor mogu ugasiti samo trimanjem.
[attachimg=1]
Ovdje je Dražen uhvatio spektakularni trenutak kad sam elisom zahvatio suhu zemlju, jer sam se koncentrirao na dodavanje gasa, a nisam ravnao model po dubini prilikom izvođenja brisanjca
Zanimljivo je da elisa nije ni zagrebana, iako je zaribala pri max rpm...radi se o Master Airscrew elisi...bezveze sam kupovao rezevnu
[attachimg=2]
Inače, model još nije gotov što se tiče kozmetike...kroz par dana će bit detalji o svemu u build logu