Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #300 – May 25, 2015, 08:54:12 am Bija san u nediju kod "Sove" vrime i nije bilo nešto za poželit, ali Ivan je odletija dva majstoska leta po buri na refule. Ma bija je gušt jer nije bilo ometača i šetača. Sve više znan a sve manje mogu
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #301 – May 25, 2015, 09:10:33 am A Romano i ja smo u Nediju bili kod Hajdukova stadiona i letili ovaj mali jedva vidljivi helić...mali ali papren...od svega viđenog najbolji je bio 'espreso' u obližnjem kafiću..... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #302 – May 25, 2015, 09:51:48 am stealth helić I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #303 – May 25, 2015, 10:07:49 am To se helić ugledao na Tebe ,jer si jučer bio nedostupa cili dan...a zvali smo Te na druženje.... Note: Heli QTH : ispred Romanove desne noge..... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #304 – May 26, 2015, 09:44:12 pm evo moja nova "cigla" valjda će letit - Mišljenje ? Sve više znan a sve manje mogu
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #305 – May 26, 2015, 10:43:51 pm @Nino , zvat će mo ga ''Mali Nikola''.....sada si se upisao u konstruktore...bit će zanimljivo kada prestane kiša... ...LP Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #306 – May 29, 2015, 11:40:51 am Sutra kazu da ce biti sutra lijepo vrijeme pa bi se mogli naći malo na piketu???Sent from my iPhone using Tapatalk obožavam sebe osobito kad sam grozan
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #307 – May 29, 2015, 12:26:02 pm ja bi isto moga I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #308 – May 29, 2015, 12:40:29 pm Na moju veliku žaloast ovaj vikend neću moći ali danas popodne velika vjerojatnost da ću poviriti sovu. Sve više znan a sve manje mogu
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #309 – May 29, 2015, 02:06:24 pm pozdrav sa sjevera! ima li kakvih događaja? niste bas nesto aktivni,ok.razumin kisa je padala,ali malo vitra vas nesmi obeshrabriti
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #310 – May 29, 2015, 03:37:29 pm Nije skipi malo bura je puhala a znas kakva je bura kad se spušta s kamešniceSent from my iPhone using Tapatalk obožavam sebe osobito kad sam grozan
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #311 – May 29, 2015, 03:52:19 pm Skipi ti si stari as,tebi se prsti ne znoje kad model poćne ludovat po zraku Novosti ima,pridružuje nan se par novih članova,a ja san dobia visokokrilca od balze od barba Mesa i na tome san mu neizmjerno zahvalan,bia san nekidan u Romana skupit ga.Već par dana mi se proteže po dnevnon boravku,teško mi ga rastavit,nemogu ga prestat gledat I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #312 – May 29, 2015, 08:14:01 pm drago mi je cuti da nam se pridruzuje omladina nadam se da na tome nece stati i da kad se izborimo za prostoriju di mozemo sve skupa pokazati i docarati ovu caroliju naseg hobija mnogim zainteresiranim viruj mi bice nas pun piket svaka cast barba Mes,a ti Ante sad se napokon mozes malo opustiti od testiranja sive ptice i uzivati sa tim modelom
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #313 – May 29, 2015, 08:58:59 pm Danas popodne sam uvatija fibru ....želim svima dobar provod... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #314 – May 29, 2015, 11:01:46 pm Šteta,a bit će lipo vrime.Ja van želin brzo ozdravljenje,a ja i domagoj ćemo sutra doć gore,nadan se da će nan se još ko pridružit uz duju. I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form