Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #375 – June 07, 2015, 10:28:35 pm Hvala Čurdo , čuo sam se sa Stipom ,a nadam se da će Te svi biti u Livnu i uživati...Ne mogu doći obaveze na programu.Danas, odnosno večeras smo bili na Piketu ...sličice slijede sutra...Živili sto godina ,Mes Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #376 – June 08, 2015, 12:59:29 am Evo malo nedjeljnog okupljanja na Sinjskom piketu!Dream Team(s lijeva na desno)Ante(Ante St)NinoIvan Toni(tonimodri)Tomo(karabaja 79)Mes(remote)Domagoj StSent from my iPhone using Tapatalk obožavam sebe osobito kad sam grozan
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #377 – June 08, 2015, 01:04:29 am A lipo vas vidit.. šteta imao sam snimanje u Ljubuškom iznenada iskrslo... ja se iskreno nadam da cu sljedeći vikend moći ako budem slobodan... Ćurdo isprike, morao sam napisat nešto vanserijski da te potaknem u ovu raspravu i naravno da dođemo skupa na Piket... Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #378 – June 08, 2015, 01:05:38 am Ante i njegova ptičurinaMes i njegov ljubimacNikola i njegov zagiNova Jet od stiradura moje malenkostiIvanov omiljeni easy gliderSent from my iPhone using Tapatalk obožavam sebe osobito kad sam grozan
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #379 – June 08, 2015, 07:33:46 am Odlicne slike http://www.whiteboys.de/historie/hajduk-zivi-vjecno.jpg
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #380 – June 08, 2015, 09:37:12 am Mes - Remote lijepo Vas je vidjeti u ovakvom broju .. samo naprid , imaju se mladi na koga ugledati !! vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #381 – June 08, 2015, 09:44:38 am Bili bi još ljepše da su i ostali mogli doći ali broj se povećava iz dana u dan!Sent from my iPhone using Tapatalk obožavam sebe osobito kad sam grozan
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #382 – June 08, 2015, 11:46:12 am Ovo jučer navečer je bio završetak trenažnog dana , i dobili smo tri nova RC pilota ...Nikolu..Domagoja i Tonija...stvarna zvijezda večeri je bio Runje,koji je sa svojom jurilicom oduševljavo prisutne.Sve u svemu bila je dobra zabava...i hvala Runje.... ...Letenje je završilo u 21:00... veliki pozdrav svim navijačima... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #383 – June 08, 2015, 12:10:23 pm Pozz svima, vidim da vam je bilo predobro... Jbg. Mene je posao zakocija. Nadam se da cu moc doc sljedeci vikend Ich seh den Wald vor lauter Baeumen nicht!!
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #384 – June 08, 2015, 12:26:14 pm Evo još malo sa mog manje kvalitetnog aparata : Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #385 – June 08, 2015, 01:25:36 pm Prijatelju hvala na svemu a pogotovo na sličicama,biti ce i video kad se uploadaSent from my iPhone using Tapatalk obožavam sebe osobito kad sam grozan
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #386 – June 08, 2015, 02:01:29 pm @Runje čekam da napraviš isti model, a lakši,kako si rekao,pa će to bit ludilo...tako sam se dobro zabavljao sinoć gledajući tvoje letenje... Živio Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #387 – June 08, 2015, 02:11:14 pm Još jednom puno hvala na podršci jer bez vas ovo nista ne bi bilo moguće,pozdrav svima i naravno da ce doći drugi laksi u dogledno vrijeme a mislim da bi mogla i nekakva jedrilica!Sent from my iPhone using Tapatalk obožavam sebe osobito kad sam grozan
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #388 – June 09, 2015, 12:38:38 am Ma ona nedilja je bila za poželit,uvjeti idealni,pogotovo u sumrak ali fali nas dosta,nikako da se svi okupimo,to bi onda bilo druženje ipo Super slikeBaš mi dođe ko terapija letit gore i družit se sa vama I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #389 – June 09, 2015, 12:46:47 am Totalno si u pravu Ante[emoji2] Sve više znan a sve manje mogu