Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #1335 – July 25, 2016, 12:44:42 am Super ekipa sa juga, odlicna mjesta za letenje, steta sto nemogu duze ostati
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #1336 – July 25, 2016, 12:54:35 pm Dok vi ispijate kave neko mora i radit mos mislit
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #1337 – July 25, 2016, 12:59:21 pm Svakom prema zaslugama Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #1339 – July 25, 2016, 05:21:38 pm Hvala na druzenju i par dobrih informacija... Ko zna, mozda do iduceg dolaska u ST sekile dobije dostojne rivale
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #1341 – July 30, 2016, 12:16:27 pm Romano pošalji nam još slika da bolje uživamo ........!
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #1342 – July 30, 2016, 08:03:17 pm ....u tvojoj rađi... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #1343 – August 11, 2016, 07:26:19 pm @ Modelari : Poštovani članovi AK SINJ,molim Vas da 20/08/2016 dođete na Piket do 09:00 sati sa modelima ili modelom .Miting započinje u 10:00 i traje do 13:00...Hvala Voli vas i ljubi Vaš ,Remote Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #1344 – August 13, 2016, 10:31:34 pm Pozdrav ekipi... ja sam multikopteraš koji inaće leti u švabiji, pa me zanima dali smo i mi prihvaćeni na Piketu ili nas ne smatrate RC-ovcima? Imao sam namjeru malo letit u Sinjskom polju, zbog toga sam kontaktira admina fb-stranice AK-a, ali osoba tamo mi nažalost nije na niti jedno pitanje namjeravala odgovorit, a neman namjeru na crno letiti ili stvarat ikakve nezgode ekipi u zraku...lip pozdrav, trenutno iz Vlajlanda...
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #1345 – August 14, 2016, 10:52:25 am Ja necu moc doc :/Zabavite se i pozdrav sa drvenika Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #1346 – August 14, 2016, 01:10:41 pm Quote from: vlajlander on August 13, 2016, 10:31:34 pmPozdrav ekipi... ja sam multikopteraš koji inaće leti u švabiji, pa me zanima dali smo i mi prihvaćeni na Piketu ili nas ne smatrate RC-ovcima? Imao sam namjeru malo letit u Sinjskom polju, zbog toga sam kontaktira admina fb-stranice AK-a, ali osoba tamo mi nažalost nije na niti jedno pitanje namjeravala odgovorit, a neman namjeru na crno letiti ili stvarat ikakve nezgode ekipi u zraku...lip pozdrav, trenutno iz Vlajlanda...Svi su dobro došli. Admin fb stanice je trenutno vrlooooo zauzet kao i svi ostali . Ako dođeš na piket samo trebaš biti u koordinaciji sa jedriličarima i padobrancima radi aktivnosti. Ako nema nikog od njih i hangar zatvoren nebo je cilo tvoje.LP NinoPoslano sa mog LG-H500 koristeći Tapatalk Sve više znan a sve manje mogu
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #1347 – August 18, 2016, 02:27:03 pm Pozdrav svima!Evo malo obavijesti u vezi nadolazećeg air showa na Piketu u subotu.Dakle,svi koji misle doć,a da bi bili posloženi sa svojim modelima na piketu,bilo bi poželjno da krajnje do 9 budete već na Piketu.Kako je brifing za tadašnje aktivnosti i sve sudionike službeno u 8.00 u prostorijama Bossa,a letački program počinje u 10.00 točno molio bi vas da sve aute,modele već parkirate na za to određena mista.Ne oklijevajte sa suncobranima,stolicama,sjenicama i bilo šta da se zaštitite od sunca tako i modele da sklonite.Apsolutno svi modelari su dobrodošli da u šta većem broju izložimo i pokažemo sve šta imamo.Službeni letačko/skakački program počinje u 10.00 i trajat će sigurno sve sa svim točkama do 13.00/13.30 ovisno o razvijanju cilog showa.Letenje s modelima za vrijeme mitinga je apsolutno zabranjeno zbog sigurnosnih razloga na sudionike,dakle svi dronovi,jedrilice i avioni bez ikakvog javljanja i suglasnsti organizatora ne smiju u zrak.Tek nakon službenog kraja manifestacije biti će dozvoljeno letenje.Prije i nakon mitinga moći će se letit ali uz javljanje odgovornima za organizaciju i to u područjima određenima za letenje,dakle strogo izbjegavajte letenje iznad objekta hangara,ljudi posjetitelja,drugih letjelica i svih ostalih sudionika.Eto toliko.Lipi pozdrav svima i vidimo se na Sinj Air Show!!
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #1348 – August 20, 2016, 09:47:33 pm Jeli bila izložba modelara? Ja san napravija đir, ali nisam vas pronaša!Inaće, sve pohvale programu, bilo je dobro i zanimljivo, samo je bija zajeb da se nije nudilo pića osim u Boss-a, šta za ovu masu ljudi baš i nije bilo dovoljno... to predlažem da drugi put s kojim vanjskim šankom riješite.
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #1349 – August 21, 2016, 09:30:29 am Bili smo malo poviše, bilo je modela naravno! Gosp. Oton Sabo je donio velik arsenal jedrilica...Slike sa događaja ću postaviti večeras... Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin